Minek vannak folyton rémálmaim?
Már halottak.
#1 Az lehet egy ok, hogy csecsemő koromban fejre ejtettek?
Mostanában engem is sűrűn próbálnak megrémíteni, nem tudom, hogy szellemek-e, vagy csak valami frusztráció hozza elő, némelyik már túlságosan életszerű, de ebbe most nem mennék bele bővebben... Csak annyira, hogy amikor a kék hold volt a múltkor, akkor álmomban itt járkáltam a szobámban, de minden ugyanott volt és ugyanúgy, mint a valóságban... Konkrétan az ördög jelenlétét éreztem, aztán álmomban elaludtam, és abban a pillanatban felébredtem. Slusszpoén: pont éjfél volt.
Na mindegy, próbáld ki azt, hogy kapcsolatba lépsz velük. Legutóbb a hátam mögött gügyögött valamit egy ilyen korcs, rászóltam, hogy "qrvára nem félek tőled, hiába vergődsz itt", valami ütést éreztem a tarkómat, erre felébredtem. Azóta békén hagynak, mondjuk ez csak 1-2 hete volt, de próbáld ki, hátha beválik.
Második vagyok.
Tudom hogy halottak, épp azért írtam hogy öld meg őket, mert akkor az kb. olyan, hogyha megteszed, hogy akkor fognak élni.
Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!