Miért álmodom folyton ezt?
Figyelt kérdés
Eddig nem igazán hittem ezekben az ezoterikus dolgokban, de kezd már idegesítővé válni az egész, gondoltam hozzátok fordulok.
Szinte kétnaponta azt álmodom, hogy elkezd mozogni egy, vagy több fogam, és kiesik. Volt, hogy azt álmodtam, az összes kiesett.
Nagyon féltem a fogaim, rettegek tőle, hogy ocsmány mosolyom lesz egyszer fogak nélkül, talán ez lehet az oka? Vagy valami más állhat a hátterében?
2015. júl. 19. 12:26
1/5 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy amiatt lehet, hogy túl sokat foglalkozol ezzel, és már előre rettegsz attól, hogy megint ezt fogod álmodni.
2/5 anonim válasza:
Az álmos-könyvek szerint közeli hozzátartozó halálát jelzi. Ennek ellenére, nem szabad ezt készpénznek venni, hiszem mindenki családjában van idős ember. Így aztán ez a jóslat többnyire, előbb-utóbb beteljesül!
3/5 anonim válasza:
valószínűleg csak azért van, mert ennyire tartasz tőle és ezért még az álmaidban is előjön
4/5 anonim válasza:
Van fogszabályzód? Mert ismerősöm azért álmodta mindig ezt, mert fogszabályzója volt, és fájt vagy nem tudom miért.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, nincs, régebben volt, és azóta nagyon szépek lettek a fogaim, talán ezért is féltem őket ennyire.
Mindenkinek köszönöm a választ! :)
2015. júl. 19. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!