Első szerelmem miért álmodom folyton róla?
általános iskolában 5.-ben egy Kinga nevű osztálytársam volt az első szerelmem!
nagyon tetszett ez a lány és én is tetszettem neki.
ezt az osztályban mindenki tudta,csak mi ketten nem mertük bevallani egymásnak.
szünetekben mindig fogtuk egymás kezét bolondoztunk együtt játszottunk.
ha volt valami rendezvény az iskolába
mindig hívott hogy menyek én is.
farsangra,mikulás bulira meg egyéb ilyen események amik általános iskolákban szokott lenni.
ha nem volt rá pénzem Ö adott nekem csak hogy menyek vele és együtt legyünk! Imádni való lány volt.
puszi csók ilyesmi sose volt köztünk pedig mind ketten akartuk csak egyikünknek sem volt elég bátorsága hozá :)
ha valaki megkérdezte hogy járunk-e mi zavartan mindig azt mondtuk hogy nem.
volt mikor iskola után átmentem hozzájuk játszani beszélgetni.
aztán ahogy közeledett a 8. év vége egyre jobban úgy tűnt hogy már nem igazán szeretne velem foglalkozni így iskola után nem nagyon mentem át.
Ö sosem kérdezte iskolába hogy mért nem megyek át hozzájuk délutánonként.
így úgy tűnt nem nagyon érdekli hogy mért nem megyek.
meg kérdezni nem mertem hogy most mi lett velünk mért nem keresi a társaságom.
úgy jött le nekem hogy haragszik rám valamiért.
ez belül nagyon fájt nekem mert iszonyatosan tetszett és azt hittem hogy Ö is így érez irántam, de úgy látszik hogy nála kifakult ez az érzés.
8.ballagás után egy helyi szórakozó helyre mentem pár barátommal és ott megismertem egy másik lányt. Nikit.
Niki nagyon tetszett így egész nyári szünetben beszélgettem vele és a végén össze is jöttünk.
jó kis kapcsolatnak ígérkezett boldogok voltunk együtt.
Kingáról teljesen meg is feledkeztem.
hisz Ö Másik iskolába ment tovább tanulni és a faluban se találkoztam vele. valószínűleg kolis iskolába mehetett.
Nikivel ahogy teltek a hónapok elillant az a "Rozsaszin" felhő...
1x-2x esténként Kingával Álmodtam olyanokat hogy meg kérdezem mi rontotta el a kapcsolatunkat,vagy hogy össze jövünk éppen.
ez már szinte minden héten 2x álmodtam így nap közben is folyton azon járt az eszem hogy miért álmodok folyton vele??
Közben Nikivel véget ért a kapcsolatunk. 5 évig tartott.
De az álmom nem hagyott nyugodni. folyton Kingával álmodtam és egyszerűen nem bírtam tovább meg kerestem Kingát Facebookon és elkezdtem vele beszélgetni.
olyan furcsa volt.. mintha nem akarna beszélgetni velem.
meg kérdeztem tőle hogy anno általános iskolába mi lett velünk? mért nem lett belőle folytatás?
azt mondta azért mert Én elhanyagoltam Öt nem mentem már át hozzá délutánonként és iskolába se szóltam nagyon hozzá. Ö azt hitte biztosan kiszerettem belőle.
Írtam neki hogy az lehetetlen mert Ö hanyagolt engem! és még szinte rám se nézett! Én szerettem Öt és minden percet vele töltöttem volna legszívesebben!
a beszélgetés végére kiderült hogy mind a ketten ugyanolyan erős kötödést éreztünk egymás felé csak valahogy azt hittük hogy a másikunk le akarja pattintani.
Így Ö sem erőltette.. És én sem...
kérdeztem tőle hogy nem e lehetne újra kezdeni ezt a barátságot mert nekem nagyon hiányzik a társasága és bánt hogy így félre értettük egymást.
azt mondta hogy neki nincs ideje újra építeni ezt a kapcsolatot. menyek keressek új barátokat stb-stb. nem volt lekezelő se elutasító közben,de éreztem hogy nem nagyon bántja a dolog hogy így alakult.
a kapcsolatunk megromlása óta Kb 7 év telhetett el. de a mai napig is sűrűn álmodok vele és napközben is sokat gondolok rá.
Bocsi hogy hosszúra sikeredett de így is ez a rövidített verzió.
szerintetek miért van ez? mit csináljak ezzel?
24/F vagyok írjatok ti is kort nemet PLS
már sokszor próbáltam beszélni vele de nagyon egyirányú a beszélgetés.. én kérdezek ö válaszol és ennyiben ki is merül sajnos :S
aztán valamilyen indokkal mindig lemegy Faceról
valóban tetszik nekem még mindig.. de nem mondanám ezt szerelemnek. mégis állandóan róla álmodok. jelenleg is van barátnőm ezért is nem értem az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!