Mit jelent ha azt álmodom, hogy van egy szerelmem?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. Az éjjel azt álmodtam, hogy volt egy igaz szerelmem. Olyan 17-18 éves volt (gondolom már én is idősebb voltam). És az a lényeg, hogy az ágyamban feküdtem, szokásosan a szélén. Ahogy megfordultam egy pillanatra, ott volt az igaz szerelmem. Ő felnyitotta a szemét és adott egy puszit a számra, és azt mondta, hogy szeretlek. Én is azt mondtam, hogy szeretem majd visszafordultam. Ezután ő megölelet és azt mondta, hohy : Örökké szeretni foglak. Ekkor lehunytam a szemem. Majd kinyitottam, és már reggel volt. De valami nem stimmelt, nem éreztem a kezét. Ekkor megfordultam, és csak a párnakat láttam. Ekkor jöttem rá, hogy az egész csak egy álom volt. Ekkor elsírtam magam. Valyon ezvaz álom mit jelenthet??2013. máj. 19. 22:26
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak túl magányos vagy, és vágysz már egy lányra, aki szerethet, ez álmodban is megjelenik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!