Mit jelent az, ha folyton azt álmodom hogy megcsal a barátom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 11:35
2/5 anonim válasza:
Attól függ mit érzel közben,ha esetleg "izgat" lehetséges egy meg nem élt perverzió. Ha inkább szorongás akkor ahogy az első is írta félsz hogy bekövetkezik,vagy nem érzed magad elég jónak hozzá, helytelen önértékelés. Kevés ez az infó amit írtál.
3/5 A kérdező kommentje:
Inkább szorongás, eddig még sosem csalt meg. Hetek óta sokszor álmodom hogy megcsal egy olyan lánnyal akit nem szeretek, viszont neki nagyon jó barátja.
2013. máj. 7. 14:10
4/5 anonim válasza:
pár éve volt egy kapcsolatom és a vége felé én is folyton ezt álmodtam.. amúgy kiderült, hogy nem véletlenül :D tényleg megcsalt.. ez persze nem jelenti azt, hogy téged is csal a párod.. de talán jó ha éberebb vagy, kicsit feldobod a kapcsolatotkat ilyesmi :D
5/5 anonim válasza:
Az előző barátomnál nekem is így volt. Rémálmaim volt, és utána kiderült, hogy mikor ilyeneket álmondtam pont megcsalt. A mostani barátomnál is szokott lenni ilyen. Gondolom a rossz emlékek miatt, meg persze van hogy elalvás előtt ilyeneken kattog az agyam. Csak te tudod megfejteni, hogy valóban mit is jelent az álmod. Sokszor gondolsz-e arra h hűtlen lehet hozzád? Rossz-e a kapcsolatotok, sokat veszekedtek? Ha minden rendben van, boldogok vagytok, akkor elég kicsi rá az esély, hogy félrelépne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!