Miért álmodom napok óta ezt? Megcsal a párom?
Gondolom foglalkoztat a dolog, aggódsz emiatt. Ezért álmodhatsz ilyeneket. Az álomban gyakran éljük át épp azt, amit nagyon nem akarunk. (Az álmok ilyen kis mocskok.:))
Az, hogy ismerősek, semmit nem jelent. Az agy az ismert arcokból építkezik, de ennek nincs jeletősége.
Amúgy minél többet filózol ezen nappal, annál inkább erről fogsz álmodni.
Ha ilyen gondolatok foglalkoztatnak, akkor beszéld meg vele, mert ha csak magadban őrlődsz, csak rosszabb lesz minden. Az ilyen gondolatok hosszú távon alaposan alá tudják ásni a kapcsolatot, ne hagyd, hogy így legyen.
Fontos, hogy egy álom miatt nem neheztelhetsz rá. Nem baj, ha elmondod neki, hogy ezt álmodtad, de nem neheztelhetsz rá emiatt, vagy ha mégis, semmiképp nem mutasd ki. Volt barátnőm egyszer eljátszotta velem ezt. Látszott, hogy valamiért neheztel rám, és végül kibökte, hogy azért, mert azt álmodta, hogy megcsalom. Rettenetesen övön aluli ütés volt tőle, mert mi a picsa közöm van ahhoz, hogy ő mit álmodik? Sosem csaltam volna meg, és szerintem nem is adtam okot, hogy ezt feltételezze.
Szóval az álom miatt nem kell félned, az csak azt mutatja, hogy téged foglalkoztat a gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!