Mit jelent ez az álom (titkos szerelmem)?
Középsuliban 3 éven keresztül volt egy titkos szerelmem, aki ráadásul az osztálytársam volt. De soha nem mondtam meg neki és másnak sem. Ma éjjel vele álmodtam. Egy szobában voltunk egy csomó régi osztálytársammal együtt(ő is ott volt, nem messze tőlem ült egy széken). És az egyikük hangosan ezt mondta nekem: Miért nem mondod el neki? Na, mondd már el neki!
Én meg közben a kiszemeltemet néztem és totál zavarba jöttem mert ugye ezt ő is hallotta...és azt láttam rajta, hogy ő már tudja. Ezt feleltem suttogva: De szerintem már tudja!
Erre Ő rám nézett és ezt mondta: Igen, sejtettem.-és mosolygott :)
Én meg ekkor rádöbbentem valamire és végignéztem az osztálytársaimon...aztán mondtam: Ti mind tudtátok végig..."
Erre az, aki először szólt hozzám, felelte: Már régóta tudtuk mindannyian. Én meg elvörösödve meredtem a padlóra...:D
Azt furcsállom ebben, hogy ez a fiú már rég nem jár az eszembe...és hirtelen ilyet álmodok..régen álmodtam már vele többször is, de akkor mindig az volt, hogy titokban figyeltem, titkoltam előtte, hogy mit érzek...erre több év után jön egy "leleplező" álom...annyira élethű volt...nem olyan álomszerű..
Minden stimmel, amit írtál...
Már amúgy nem érzek iránta semmit, nem is gondoltam rá már mióta...éppen ezt furcsállom, hogy így a nagy semmiből miért bukkant elő álmomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!