Leszbikus álom? Miért? Már másodjára.
Tegnap délután, ill. ma délután nemrég leszbikus beütésű álmom volt.
Ma egy asztalon táncoltam egy félmeztelen csajjal erotikusan, és mikor összedörgölőzve táncoltunk szintén elélveztem.
Undorodom magamtól, komolyan. o.O
A tegnapi rész lemaradt.
Szóval tegnap meg azt álmodtam, hogy egy volt jóbarátom p*nájába tologattam egy srác péniszét. És elélveztem közben.
Freud szerint az erotikus álmoknak a valóságban javarészt nincs közük a szexualitáshoz. Esetleg nem lehet, hogy elnyomva érzed magad a kapcsolatodban? Hogy úgy érzed, alárendelt szerepet játszol a barátoddal szemben? Én arra tippelek, hogy valami ilyesmi miatt kreálhatott az agyad olyan álmot, amiben nőkkel vagy együtt.
A másik pedig, amit a volt barátnődről álmodtál: nem lehet, hogy esetleg szeretnél kibékülni vele, vagy valahogy rendezni a kapcsolatot? És te akarod a folyamatot irányítani, ugyanúgy, ahogy az álmodban az ő szexuális aktusát.
Remélem, érthető voltam valamennyire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!