Vajon még mindig szeretem az álmaimban?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, most megyek középiskolába. És így már nem látom azt a lányt, akit már négy éve szerettem ,de ki kell vernem a fejemből. Szóval egy 3 hónapja volt egy olyan álmom vele, amikor épp voltam horgászni. És mondták nekem a többiek, hogy az a lány is itt van a tóparton. Odamentem hozzá és hát elküldött a fenébe. Aztán a második hely a házunk volt, és ott is találkoztunk. Meg akart szólítani, de nem tudott. Valamiért elment a hangja. A szívem szakadt meg, hogy nem beszélt hozzám. Ezért amikor felkeltem sírtam. Ez kicsikét bizarr. Volt más is az álomban, de az nem a lánnyal kapcsolatos volt.2015. júl. 1. 10:03
1/5 anonim válasza:
Miért akarod kiverni a fejedböl? Én akmikor koleszos voltam, hasonló helyzetben voltam, és végülis 5 évig voltunk együtt.
2/5 A kérdező kommentje:
Bizonyos szintig csak barátok lehetünk Max. Ő sose tekintene rám úgy, mint a pasijára. Főleg mert amúgyse vagyok az esete, amit tudok is róla. Mert én magam kérdeztem tőle.
2015. júl. 1. 15:34
3/5 anonim válasza:
Akkor meg keress egy hobbit, és hidd el, gyorsan elfelejted. :)
4/5 anonim válasza:
És amúgy középiskolába is lesznek szép lányok. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, igen láttam egy szép lányt. Ő is engem.:D viszont úszok már egy ideje, főleg a test miatt, de sose szabad elfelejteni, hogy az ész is kell a csajokhoz.:D
2015. júl. 1. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!