Mit jelent hogy az álmaimban soha nem találkozok egy lánnyal?
Figyelt kérdés
mindig olyan helyeken szituáciokban álmodok hoghy biztosra venném hogy ott lessz de ő soha nincs ott még akkor is mikor kötelezöen ott kéne legyen, vagy legalább is soha nem találkozok vele :(
(a lány nagyon tetszik nekem)
2015. márc. 30. 20:10
1/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem az álmaidban kell vele találkozni.
2/5 anonim válasza:
Ne úgy tekints az álmokra mint jóslatok, szívesen elmondanám mit jelent de én max találgatni tudok. Lehet hogy hiányzik neked, vagy úgy érzed hogy kerül. Talán keveset látod mostanság, vagy nem tudom... Az álmok azt vetítik ki ami a tudatalattidban van, tehát te tudod a legjobban megfejteni mit jelent, ha sokat kattogsz valamin, előbb utóbb azzal álmodsz. Nézz magadba és próbáld összefüggésbehozni az álmodat a gondolataiddal. Az álmok által sokmonednt megtudhatsz maagadról! :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy félsz, hogy nem találkozol vele. Az álmok nem csak arról szólnak, hogy mit szeretnénk, hanem arról is, hogy mit nem. A fontos érzések felerősödnek, tehát ha aggódsz, akkor az fog bekövetkezni álmodban, ami miatt aggódsz.
4/5 anonim válasza:
Wicca létemre egy kicsit eltekintek a misztikától. Az tény, hogy álmunkban azok a személyek jelennek meg akik hiányoznak. Mond csak, milyen gyakran látod őt?
Áldás! )O(
5/5 A kérdező kommentje:
Viszonylag elég ritkán látom, sajnos messze lakik remélhetöleg jövö honap 25. körül fogunk találkozni.
2015. ápr. 2. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!