Miért bántok madarakat az álmaimban?
Figyelt kérdés
A való életben sohasem bántanám őket de néha azt álmodom hogy pl: Egy madarat tartok a kezemben és elakarom engedni de minél jobban próbálkozok annán jobban szorítom és ez nagyon fáj a madárnak és szinte halálra szorítom:( Legutobb pedig valahova akartam fijókákat elvinni de valamiért beleraktam őket a számba és amikor kivettem csak húsdarabok voltak. Előbb bántok egy embert mint egy madarat de akkor miért álmodom ezeket? Valaki megmondaná?2015. márc. 7. 10:31
1/5 anonim válasza:
Latens szadisztikis zoofilia. Nem szokott erekciod, vagy magomlesed lenni, amikor ezeket almodod?
2/5 anonim válasza:
A madár a lelki szabadság szimbóluma. Lehet hogy magadat korlátozod és magadat bántod?
Tudni kéne hogy mi történt előtte és utána
3/5 anonim válasza:
Félsz valamitől, vagy valakitől, és úgy próbálsz megszabadulni a félelmeidtől, hogy bántasz -mondjuk- egy állatot. Legközelebb esetleg egy embert fogsz bántani álmodban. Ezek az álmok természetesek, nem kell velük foglalkozni.
4/5 anonim válasza:
Éhesen fekszel le. Sok mesében pedig a hú mindig csirke comb.
5/5 A kérdező kommentje:
1.válaszolónak: Nem szokott ilyesmi lenni de ez hogyjön ehez a témához? Légyszi mond el. 2.válaszolónak: Amikor kijöttünk angliába a papagájomat rábízták a szüleim a barátaikra hogy a vigyázzanak rá mert a madár csak azután jön hogy találtunk lakást de mire a szállításra került volna a sor a szüleim közölték velem hogy meghalt és hogy a lakásban nem tarthatokmásikat mert itt tilosak az állatok és hangosan csiripelne. 4.válaszolónak: az álmomban nem csírke volt.
2015. márc. 7. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!