Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem tudok az álmaimban...

Miért nem tudok az álmaimban futni?

Figyelt kérdés
Akármit álmodok, soha nem tudok benne futni, max egyhelybe, vagy csak ugrálni, de sietni nem tudok.... miért? Mit jelenthet ez?
2014. nov. 29. 12:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az életben is korlátozva vagy akár más személy által, akár a saját gondolataid miatt. Az álmodban ez a korlát így nyilvánul meg.
2014. nov. 29. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudok, én azt hittem ez általános dolog és más sem tud. Például sikítani sem tudok még álmomban.
2014. nov. 29. 19:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes dolog történ éjjel. Álmomban eszembe jutott ez a kérdés, és kipróbáltam, hogy én tudok-e futni, és minden erőfeszítés nélkül sikerült. Tehát jól gondoltam, hogy csakis az elméd szabhat határt mindenféle álombéli tevékenységednek, mert egyébként nincs határ, nincsenek korlátok. Talán az életed is úgy éled, hogy eleve kudarcra ítélsz valamit anélkül, hogy megpróbálnád.
2014. nov. 30. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!