V.zsuzsi10 kérdése:
Mit jelent, ha álmomban lassítva tudok csak futni?
Figyelt kérdés
Visszatérő álmom, hogy menekülök valami elől, vagy csak valahova oda kell érnem, és próbálok gyorsan futni. Semmi más nincs lelassulva, kicsit olyan mintha vízben, vagy valami annál is sűrűbb dologban próbálnék futni. Ráadásul bármiről álmodok, mindig ide lyukadok ki, ugyanazon az utcán, a házunk mellett történik ez. Erőlködök, aztán amikor már sírásig kiborulok álmomban, felébredek.2014. aug. 4. 20:20
1/9 anonim válasza:
Semmit, szerintem ez mindenkivel így van. Legalábbis azt tudom, hogy nekem is rendszeres. (Mintha vízben futnék.)
2/9 tomboy454454 válasza:
En is futottam rendszeresen vizben! De miota melyen alszok nem allmodok semmit.
3/9 Melinda:D válasza:
Nekem régen volt ilyen.. Lehet h azt jelenti h az életben próbálsz vmi elől elfutni, de nem tudsz.. Gondolkodj el ezen. Remélem segítettem! :D
4/9 anonim válasza:
Amennyire én tudom, azt jelenti, hogy szeretnél elmenekülni valamilyen élethelyzet vagy döntés elől az életedben, de valami miatt ezt nem tudod vagy nem mered megtenni. Mindenki álmodik néha ilyet, amikor változtatni szeretne valamin az életben, de úgy érzi "leragadt" vagy éppen még nem tudatosult benne a változás iránti vágy.
5/9 anonim válasza:
Nekem is rendszeresen van. Semmit nem jelent, ugyan olyan mint a zuhanás.
6/9 anonim válasza:
Velem is gyakran van jelen ez, én úgy fogom fel, hogy így emlékeztet rá az elmém, hogy nem menekülhetek el minden elől, vannak olyan dolgok az életben amik elől nem lehet elfutni. Ezt reprezentálja a farkas, szörny vagy gyilkos aki/ami elől futok, de nem menekülhetek, aztán amint elkap, felébredek.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Elgondolkodtató...
2014. aug. 13. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!