Higgyek az álmaimban?
Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk azt mondom magamnak már pedig igen is tetszeni fogok neki! Egy fiú van a dologban!:D Most olyan erzésem van mintha sugarozna belőlem valami olyan fucsa mintha az önbizalom lenne ma nagyon bolgog vagyok.:) Nem tudom láttátok e a titok című filmet? A barátnőm azt mondta ő egy példát mondott rá hogy akarsz egy biciklit de erről senki sem tud es azt mondod hogy mar pedig igen fogok is es meg is kapod csak hinni kell benne! Es az volt benne hogy a fiú meg is kapta a biciklit. Én nem tudom lehet hülye vagyok de még márcisban a fiú elutasított engem meg nem érdekelt azért is neztem meg ilyenek es az utóbbi egy napban szinte meg lett a hatása vagy csak véletlen volt.Mert a fiúval találkoztam es majd ki ugrott a szeme mikor meglátott de a szemembe nézett es megfodult utánam.Akkor ma ugyan ez volt csak nagyon közel voltam egy irányba nezett nem is volt ott semmi es nem bambult el elmentem mellette es megfordult utanam na most szerintem nem a fenekemet nézte de az is lehet:D de akkor is ez érdeklődést fejtett ki mert ilyet meg sosem csinált!Jah es ezt mind a baratnőm mondta en nem láttam! Akkor csak higgyek benne?2014. máj. 21. 21:19
1/3 anonim válasza:
Na először is tanulj meg helyesen leírni bizonyos szavakat. Utána értelmes mondatokat megfogalmazni. Aztán ezekből felépíteni egy értelmezhető szöveget.
És ha mindez megvan, akkor felejtsd el ezt a marhaságot, hogy ha hiszel benne, akkor mindent megkapsz, mert nem csak alaptalan és sokszor cáfolt állítás, hanem káros is az ember életére.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon barátságos vagy... ezt már büntetni kéne.. jajj elnézést ***kiugrott***
2014. máj. 21. 21:30
3/3 anonim válasza:
Ne haragudj hol írtál te bármit is az álmokról? Láttam azt a filmet de f sz köze nincs az álmokhoz. A pozitív gondolkodás erejét akarja sugallni. Nézd meg még 2x és kérdezd meg ezt saját magadban ha megérteted. Erről ennyit. Hogy a kérdésre is legyen válasz. Álmokból nem a szó szoros értelmét kell nézni bizonyos helyzeteket kell "megfejteni" megérteni. Nem a szituációt értem itt annak gondolatmenetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!