Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sokszor repülök álmaimban és...

Sokszor repülök álmaimban és párszor álmodtam sárkányról. Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Álmaimban sokszor repülök olyan helyeken amiken már jártam és katasztrófa sújtotta lett. Van amikor csak hatalmas ugrásokra vagyok képes és van olyan is amikor elvisz a szél. Am ébredéskor már jelent meg felettem sárkány alak is. Emlékszek, hogy beszéltem vele álmomban csak arra nem, hogy mit. Nem bánt vagy nem egy negatív alak, csak kíséri az életem. Egyszer hatalmas poltergeistre ébredtem és belőlem jött ki és védett. Mindezekből milyen következtetéseket vonhatunk le az ezotériában?

Bár külön választható a repülés meg a sárkány alak és gondolkoztam is, hogy álomfejtéshez vagy okkultizmushoz tegyem a témát. De mégis a repülésen van a hangsúly meg, hogy hol.

2014. jan. 30. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
A témát az orvosi rovatba tedd, a pszichiátria témakörbe.
2014. jan. 30. 01:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Aki nem hisz a sárkány lélekben az kérem ne írjon! Léteztek dinoszauruszok a földünkön és a keleti mitológiában is benne van.

Sokan hisznek az emberi és állati lélekben is. Akkor ennyi erővel ez miért ne lehetne lehetséges?

Tudom mit jelent a poltergeist szó és az alvásparalízis meg, hogyha eltűnnek a negatív jelenségek egy szoba vagy egy ház megtisztításakor. Kérem ne legyünk ennyire határszemélyiségek!

2014. jan. 30. 03:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Zörgőfürge válasza:

A Sárkányt kínában Istenként tisztelték álmaidban valamilyen Isteni jelenséget jelent valamilyen módon segítened kéne az embertársaidat az álmaid valamilyen baj előjelei arra utalva, hogy amikor bekövetkezik eme esemény észnél legyél és segíts azoknak, akiknek szüksége van erre.

2014. jan. 30. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
kerüld a heriont az éjszakai órákban!
2014. jan. 30. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!