Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A nagypapám 2 éve halt meg,...

A nagypapám 2 éve halt meg, és azóta párszor már megjelent az álmaimban. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Az egyik álmomban,a rég múltba mentem vissza. Mikor a sulinál várt rám,és együtt mentünk haza. A másiknál viszont már eléggé furcsa volt az egész,mert akkor már az álmomban is tudtam,hogy meghalt,mégis mikor elmentem a nagymamámhoz (aki persze szerencsére él) ott várt az egész család,és ő a fotelben ült.Megöleltem,meg kérdezgettem tőle,hogy mit keres most itt? Ő meg annyit mondott,hogy csak pár napig maradthat. Aztán feltettem neki még egy kérdést,hogy szeretné,hogy újjá szülessen? A nagypapám pedig azt a választ adta,hogy neki jobb a halál.

2013. okt. 2. 17:48
 1/5 anonim válasza:
Menj ki a sírjához a temetőbe.. a gondolataidat "mondd" el neki. ha máshogy nem fejben. Nekem anyukám ha dédnagymamámmal álmodik akkor mennie kell a temetőbe. A halottak lelke igen is él! Voltunk jósnőnál (ismerős) és ő mondta, pl. nekik a házukban 3elhunyt lélek van. A ti házatokba is van legalább egy!! a mi házunkba is volt én nagyon féltem. kaptam szentelt gyertyát és egész nap aludtam azóta sokkal másabb az életem!:) próbáld meg hogy kimész hozzá a temetőbe :)
2013. okt. 2. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első álomban nem vagyok biztos, a második viszont egyértelműen látogatás. A családi összejövetelre "eljött", de csak pár napig maradt, tehát amellett, hogy tudtad, hogy halott, azt is közölte, hogy nem maradhat sokáig. Akkortájt érkezhetett vissza, amikor ezt álmodtad, olyankor szoktak álmainkban így felbukkanni a szeretteink, és jelezni nekünk, ha figyelünk, hogy itt vannak. ^^ Az már más kérdés, hogy miért azt válaszolta, hogy neki jobb a halál, mert függ a hitétől is, ám utalhatott arra is, hogy most jobb, ha még nem megy tovább.
2013. okt. 3. 02:59
 3/5 anonim válasza:
Szerintem pedig egyszerűen még nem tudtad magad túltenni rajta, el kéne engedned.
2013. okt. 3. 15:23
 4/5 199303 válasza:

en is sokszor almodok apummal o 8eve halt meg. es mostanaba rengetegszer almodom ugyan azt az egy almot hogy egyszer csak belep az ajton es keri hogy bocsassunk meg nagyon beteg volt es nem akarta h ezt lassuk es inkabb elment de meggyogyult es h visszajott ujrahoozzank...:-/

de szerintem is valami ilyesmit jelenthet mint ahogy mar irtak elottem is hogy nem tudtad meg elengedni ot, meg hogy visszajar hozzatok.

2013. okt. 3. 22:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Viszont nem tudom én úgy érzem elengedtem. Talán az is segített,hogy nem láttam őt holtan,mert előtte én már egy órával elmentem,ugyanis nem bírtam tovább nézni a szenvedését.
2013. okt. 5. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!