Miért kísért az álmaimban? :$
Figyelt kérdés
Már egy ideje egy barna színû hétoktávos fa zongoráról álmodom, és ez már kicsit ijesztõ. én jómagam tudok játszani a hangszeren, de nincs olyanom. a házunk mellett van egy régi elhagyott épület, ami évek óta be van zárva. azt az épületet már kiürítették, csak egy ilyen zongorát hagytak ott, és különleges emlékek fûznek hozzá, azon tanultam meg zongorázni, nagyon-nagyon sokat játszottam rajta és nagyon hiányzik és folyton róla álmodom... :( már nem telik el úgy éjszaka, hogy ne jelenne meg álmaimban. mintha azt akarná, hogy az enyém legyen... :$ na de ugye nem lophatom el, de nagyon hiányzik, olyan közel van hozzám és mégsem kaphatom meg, és sajnos itt a tudat, hogy tönkremegy ha nem mentem meg... és nagyon sajnálom szegényt, sokat jelent nekem és olyan mint egy érzõ lény kéri, h mentsem meg.... valóban létezhet, h ezért jelenik meg folyton? :$2013. szept. 23. 21:26
1/3 anonim válasza:
Nem létezhet.
Csak azért álmodsz róla, mert azon jár az eszed.
Ha valamin sokat jár az eszem, akkor arról álmodok én is, ennyi.
2/3 anonim válasza:
Ez marha egyszerű!Beszélj a háztulajdonossal.Nyilván nem nagyon kell neki az a zongora, ha csak azt hagyta ott.Kérd el tőle, vagy vedd meg.Esetleg kérd kölcsön.Így te is jól jársz, meg ő is, mert nem megy kárba a zongora.
3/3 anonim válasza:
Azért álmodsz vele folyton, mert annyira vágysz rá, hogy ez már éjjelente is előjön. :) Valóban az lenne a legjobb megoldás, ha utánajárnál, hogy miképp szerezhetnéd meg, megkeresnéd az előző tulajdonost, és akár jelképes összegért megvennéd tőle, ha neki már nem kell. :) Sok meló lenne vele ugyan, de érdemes lenne utánajárni, ha ennyire fontos neked. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!