Az álmaimban általában maghalok, életveszélyes helyzetben vagyok, vagy én ölök meg valakit, ez normális? 13/L
Figyelt kérdés
Engem nem zavarnak ezek az álmok, nem élem meg őket rosszul. Sőt, szeretem mert izgalmasak, de aztmondták hogy ez nem egészséges. Ez tényleg baj? Miért?2014. ápr. 8. 11:29
1/7 anonim válasza:
Nem baj, csak ne vidd át a gyakorlatba. :D
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem baj..Én is szoktam hasonlóakat álmodni,mondjuk én még nem haltam meg egyszer sem.Akik azt mondják hogy ez baj,azok nyílván azért mondják,mert szerintük sokat gondolsz ezekre a dolgokra,és ez nem jó..Gondolom szereted az izgalmat és néha szoktál akciófilmeket nézni.
3/7 anonim válasza:
A tudatalatti kivetülése instabilnak érzed a világot amiben élsz ezért veszélyben érzed magad, de lehet a frodítottja is túl unalmasnak találod a világot ezért az álmaidban éled ki a kettő közül csak az egyik mondható "betegsnek".
4/7 anonim válasza:
Azért mert egy PSZICHOPATA GYILKOS vagy.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy előző élete(i)dben gyilkos voltál, szikláròl leugorva haltál meg, vagy valamiért emlékezetes volt a halálod.
Az is lehet, hogy félsz a haláltòl, hogy megölnek, baleseted lesz...
Ezek csak az én gondolataim, lehet bármi màs is. Bár ha ez téged nam visel meg, sőt, élvezed, akkor amìg nem leszel gyilkos, szerintem nem baj. (:
6/7 anonim válasza:
Nem kéne a sok netflixes sorozatot nézni amikben úgy gyilkolnak le mindenkit mint ahogy vígjátékokban vicces dolgokat csinálnak.
7/7 anonim válasza:
14:11
Nézd a dátumot, mikor íródott a kérdés...(2014. ápr. 8.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!