Folyamatosan visszatérő helyek az álmaimban? A többi lent
Ha álmodok mindig mást,de a helyszinek,a kornyek mindig ugyanaz es folyamatosan visszater.Szinte sosem "zajlik" az alom mas helyeken mindig ugyanezek.miért lehet?valamit jelenthet?
Ui.:csak normalisak valaszoljanak:)
Azt jelenti, ha folyamatosan visszatér egy részlet vagy az egész álom, hogy valamit rosszul csinálsz. Írd le, hogy, hogy néz ki a környék, helyszín. Az elméd erre próbál figyelmeztetni, hogy ne így csináld, hanem így ahogy álmodban mondom.
A környékkel, helyszínnel utal arra, hogy mely területén kell az életednek változtatnod. Megpróbálhatod magad is megfejteni, hogy mit jelenthet, de ha leírod, akár privátban, akár ide, akkor adok egy támpontot, amiből kiindulhatsz. :)
Ha ez a kerdes foglalkoztat, valamit üzenni akar a "felettes tudatalattit" vagy belsö ened ezzel a hellyel, amit termeszetesen ki mas tudhat jobban, mint Te. :) A Kerdes, h miert almodom mindig ugyanazt a helyet? Javasolnam ezen gondolkodni, föleg este elalvas elött, es nagy esellyel almodni fogsz rola vagy beugrik a valasz "a-ha" elmenykent.
Az en almamim "semleges" helyszine gyakran a gyerekkori lakohelyem környeke volt, ami igy erthetö, hiszen "ugyanaz vagyok", aki akkor voltam, akinek születtem.
Koszonom a valaszokat:) hat igazabol tobb ilyen hely is van legalab 3-4 amik szinte mindig visszaternek.pl az egyik legrobbszor elofordult az egy kis falucskahoz hasonlitanam,mindig alkonyat van eppen csak latszik valami es mindig egy aprocska kis rozoga hazhoz jutok el ahol hidon kell atmenni a kapuig azonban mindig jon valami nehezseg( legtobbszor kutyatamadassal almodtam meg,vagy a hid alatti vizbe esek) es igy sosem sikerul bejutni a hazba.
de van meg egy tipikus,egy erdo aminek a kozepen egy tisztas van.Ezzel a hellyel is sokat almodok.De gyakran elofordul,hogy teljesen ismeros helyekkel almodok,tokeletesen ugyanazzal ami a valosagban van.Pl az utcankban sosem figyelem a reszleteket,am egy este az utcankkal almodtam de nagyon reszletesen,es nem is emlekeztem hogy "ez tenyleg igy van?,a biztos nem" es mint kiderult almomban jobban 'lattam' a reszleteket mint valojaban.Egy masik eedekesseg pedig,egy este fogorvossal almodtam,amint a szamban kotoraszik es lam reggel megtudtam a tanaromtol hogy tesi helyett fogorvoshoz megyunk.:)
Az erdős azt jelenti, hogy mindig azt hiszed, hogy új dolog kezdődik az életedben, de mindig mikor bemész abba az erdőbe ugyanarra a helyre jutsz.
Két választás van előtted. Vagy folytatod, amit elkezdtél, vagy pedig egy teljesen más utat választasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!