Van olyan kismama közöttetek akinek folyamatosan visszatér a hüvely fertőzése? Mit használtok rá?
Kezeltesd a párodat. A volt élettársaamtól rendszeresen beteg voltam, hüvelyfertőzések, húgyhólyaggyulladások, még vizelni se tudtam.....mire kikúráltam magam 3 hét után, az újabb szexelés ismét kihozta. A párom nem hitte el, hogy ő fertőz vissza folyton, pedig a nőgyógyász is megmondta! Rengeteget vitáztunk, a végén már csak gumival voltam hajlandó vele együtt lenni......annyira rossz lett emiatt a kapcsolatunk, hogy ez is közrejátszott a szakításunkban.
A barátnőm is ugyanerre panaszkodott. Van egy férje, akivel már nem él rendszeres nemi életet, de ha együtt vannak, olyan hüvelyfertőzése van utána, hogy szinte pelenkáznia kell magát, úgy folyik a gennyes trutyi belőle.....ők is gumiznak az utóbbi időben, ha egyáltalán együtt vannak.....a szexet emiatt már egyikőjük sem kívánja, a férfi a gumi miatt, a nő a fertőzéstől fél.
A férfi nem akarja magát kezeltetni, ő is váltig állítja, semmi baja! A férfiak sajnos ezt úgy érzelmezik, mintha mi azt mondanánk, hogy nemi betegek! Pedig a kórokozók belőlük erednek, csak ők tünetmentesek!
SZerintem kezeltesd a párodat, hidd el, tudom, vele van a baj, tapasztalat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!