Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismama. Elkezdtem...

32 hetes kismama. Elkezdtem szedni a canesten hüvely tablettát ami 6 db-os muszáj mind el használni? Vagy elég hogy ha csak a felét használom el igaz ez gyengébb mint a combi változat 100ml grammos.

Figyelt kérdés
2008. nov. 5. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem a harmadik db után megszűntek a problémáim, így én nem is használtam tovább, azóta semmi gondom nincs, szerintem nem muszáj mindet elhasználni, hogyha már 1-2 tablettától rendbe jössz. :)

Jó babázást, szia!

2008. nov. 5. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szió.Nekem Klion hüvelytabit ír fel a doki mindig(sajna már vagy 7szer),ez 10 db-os.A felénél már én is jól vagyok,de mindig elhasználom mindet,biztos,ami biztos alapon.Nekem a Canesten egyáltalán nem segített.Dalacin krémet szoktam még kapni,meg tabit,amik meg marha drágák.

üdv:36heteske

2008. nov. 5. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a doki a 36. hétben írt fel Canestent - elhasználtam mindet. Szülés után tudtam meg, hogy azért fontos, mert ha nem múlik el teljesen a gomba, akkor a hüvelyi szülés után a babánál légzési gondok lehetnek a gomba miatt, amit esetlegesen összeszedhet "kifelé" jövet. Szerintem használd el mindet!
2008. nov. 6. 10:44
 4/4 A kérdező kommentje:
A harmadik válasz adótol kérdezem te akkort ki voltál nyílva középső vagy külső méhszájra és úgy használtad?
2008. nov. 7. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!