Ki lehet vagy mit szimbolizálhat a rózsaszín inges férfi az álmaimban?
Figyelt kérdés
Már két napja ugyanazzal az ismeretlen férfivel álmodom, aki rózsaszín inget és világosbarna kosztümnadrágot visel. Első nap a férjem volt és nagyon boldog voltam vele, egy üzletben választottuk ki a konyhabútort a közös lakásunkba. Ma éjjel pedig a tanárom volt, aki segített megírni a dolgozatom, de egy ágyban ültünk, illetve ő feküdt, aztán bepróbálkozott nálam, és csókolgatni kezdett. Először nem hagytam magam, de nagyon vonzódtam hozzá, úgyhogy engedtem a csóknak. Ez a férfi kb 8-10 évvel idősebb is nálam. Ki lehet ő, vagy mit szombolizálhat?2014. jún. 25. 07:56
1/4 anonim válasza:
Ha kosztümnadrágot visel akkor csak csaj lehet.
2/4 anonim válasza:
semmit nem jelent
valaki akit láttál az utcán beragadt az emlékeidben és az agyad alvás közben próbálja feldolgozni az információt róla (is), mindenféle más a közelmúltban valamilyen formában befogadott egyéb információkkal keveredik, pl. házasság, konyhabútor stb
3/4 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm.
2014. jún. 25. 10:49
4/4 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy most nem vagy boldog, ha párkapcsolatban élsz, hiányzik belőle az öröm, a figyelmesség, a vonzódás, ha nem élsz párkapcsolatban, akkor meg egy társra vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!