Lányokon terepmintás, fiúkon rózsaszín ruhákat látok, Miért "cserélődik" meg férfi és női öltözék?
Figyelt kérdés
de most komolyan nem fordítva kéne lennie? :D bár nekem tetszik a terepminta, de fiún a rózsaszÍn póló nem annyira :D 21/l2013. ápr. 5. 19:17
1/5 anonim válasza:
A terep mintával szerintem nincs gond. De a rózsaszínt férfin én sem szeretem!
2/5 anonim válasza:
Terepmintás ruhák nőknek elég régóta vannak, és szerintem a sportosabb ruhákhoz megy is.
A rózsaszín kicsit furcsa egy fiúnál, de egy nagyon halvány rózsaszín ing még elmegy, de egy pink nem túl jó választás egy ffinek.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát én most vettem észre az üzletekben meg az utcán hogy sok lány hordja. :)
2013. ápr. 5. 19:47
4/5 anonim válasza:
Nekem kb. pont tíz évvel ezelőtt is volt egy olyan terepmintás pólóm, ami vajszínű volt, és a mellrészénél volt benne egy vízszintes terepmintás csík, olyan 5 centi széles. Meg a nyakán egy vékony ugyanilyen csík.
Szerintem pasikon kimondottan jól mutat a rózsaszín ing. Pólóban tényleg nem a legjobb, de egy elegáns ing, az igen.
5/5 anonim válasza:
én is szeretem a terepmintát, meg ilyesmiket. de kizárólag úgy, hogy mindegy nőies maradjon. én nem szeretem a rózsaszínt a fiúkon, főleg az ingeket. bleeeeeeee... viszont van a barátomnak egy rózsaszín pólója. én nem tudom, h milyen rózsaszín az, de rohadt jól néz ki, meg jól is áll neki. de mindemellett, ha lenne egy olyanom női szabással én is elhordanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!