Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent, ha álmaimban...

Mit jelent, ha álmaimban nagyon sokszor egy fekete ló jelenik meg, amelyik a hátsó két lábára áll és meg akar rúgni?

Figyelt kérdés

2015. febr. 6. 20:52
 1/6 anonim válasza:
Ló – Lóról álmodni a legtöbbször nagyon jó ómen; lovaglás, siker; fekete lóval álmodni, csalódás; sebesült lovat látni, balszerencse; ló megölése, nagy szomorúságot jelez előre. A japánok számára a ló álma szerencsés előjel, általában utazást prognosztizál; különösen szerencsés a vágtató ló álma tavaszi éjszakákon.
2015. febr. 6. 21:05
 2/6 anonim válasza:
Ennyit találtam róla!
2015. febr. 6. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát amikor a nagyapám fekete lóval álmodik egy ismerőse meghal
2015. febr. 6. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én életemben kétszer álmodtam összesen fekete lóval.Mindkétszer anyám felé haladt és én fenyegetőnek gondoltam, bár semmi olyat nem csinált.Nos, ez hónapokkal a halála előtt jelentkező álom volt, de akkor még nem sejtettük a bajt...Én tehát rossz előjelnek tartom, de például egy olyan embernél, aki lovagol, vagy imádja a lovakat, bizonyára nem aló jelenik meg álomban jelképezni a bajt.Én sosem rajongtam a lovakért.Így felnőtt koromra azt mondom szépek, elegáns állatok, de most sem állnak hozzám túl közel...
2015. febr. 6. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Kívánom azoknak akik leszavazták a teljesen normális hozzászólásomat,hogy az ő ismerőseik álmodjanak fekete lóval ;)

persze amikor teljesen baromságot írok akkor meg 110%-ra értékelnek..

2015. febr. 6. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
A fekete szín valószínű egy sztereotípia, ami a negatív töltetet szimbolizálja. Az hogy két lábra áll, és megpróbál megrúgni ártó szándékot jelez. Esélyes, hogy van egy olyan tulajdonságod, vagy problémád, ami makacsságon, vagy helytelen irányú akaraterőn alapszik(a ló kitartást-negatív kontextusban makacsságot jelent) , és ugyan még nem, de a jövőben káros lesz számodra(még nem rúgott meg a ló, csak akar). Ha rájössz mi ez a tulajdonság, jellemhiba, vagy berögződés a személyiségedben, és tudatosan megszünteted, az álomnak sem lesz már többé oka kialakulni. Amennyiben testi hibával, vagy hasonlóval születtél, akkor mást jelent.
2015. febr. 6. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!