Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Csak nekem nincsenek rémálmaim?

Csak nekem nincsenek rémálmaim?

Figyelt kérdés
Mindig csak hülyeségeket álmodok, semmi rémeset.

2013. júl. 15. 23:53
 1/8 anonim válasza:
Addig örülj!
2013. júl. 16. 00:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Álmodsz olyat is, csak nem emlékszel rá.

Amúgy örülj neki. Én elég sokszor álmodok élőhalottakkal.

2013. júl. 16. 00:00
 3/8 Egy ork ***** válasza:

Én elég nagy hülyeséget álmodtam valamelyik nap!

Még gyerek vagyok az álmomban, valami babaszerű nőtt a kertben. Behozzák anyámék, mondom, de fehér bőre van, rámutatok, erre rámnéz, és lesokkol valami. Azt a valóságban is éreztem (csak emiatt lenne ijesztő..)Felriadtam...

2013. júl. 16. 00:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Kiegyensúlyozott, erős lelkivilágra utal. Nem pánikolsz be a furcsa álmaidban, így nem válik rémessé.
2013. júl. 16. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Én sem álmodok már évek óta rosszat. Régebben elkezdtem rosszakat álmodni, egyre szörnyűbbeket, míg az utolsónál azt mondtam, hogy elég.

Azóta nincsenek ilyen álmaim. Bár szoktam néha fura élőlényekkel találkozni álmomban, amik ijesztgetni próbálnak, de nem ijedek meg, volt hogy szembeszálltam velük, vagy egyenesen kiröhögtem őket.

2013. júl. 17. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:

énis csak hülyeségeket álmodok

de már évek óta semmi rosszat, álomfogó is van az ágyam felett. kb mióta meg van azóta nem álmodok rosszat

régen olyanokat álmodtam pl hogy ilyen vad kutyák meg támadtak az utcán, meg hogy üldöznek meg stb

de évek óta semmi ilyen

2013. júl. 17. 19:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Talán az eddigi legrémesebb álmom az volt hogy nem tudtam kikapcsolni a mikrohullámú sütőt és amikr kíhúztam a konektórból akkor is működött, ez volt a vége:D De igazából nemis nagyon szoktam állmodni mert mindig 1-2 órakkor fekszek le még suliidőbe is és elötte sokat gondolkozom hogy mit örtén velem aznap meg mit kell csinálnom holnap, lehet ezért nincsenek annyira állmaim. Meg sokat szoktam állmodozni néha túlzásba viszem szerintem és ez is lehet az oka.
2013. aug. 3. 21:49
 8/8 Ré a napisten válasza:
Normális, hogy ha nincsenek rémálmaid. Nekem sincsenek. Azt jelenti, hogy nincsen olyan problémád, amit az álmaidba is át kéne vinned ahhoz hogy megold őket.
2015. febr. 23. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!