Csak nekem nincsenek rémálmaim?
Álmodsz olyat is, csak nem emlékszel rá.
Amúgy örülj neki. Én elég sokszor álmodok élőhalottakkal.
Én elég nagy hülyeséget álmodtam valamelyik nap!
Még gyerek vagyok az álmomban, valami babaszerű nőtt a kertben. Behozzák anyámék, mondom, de fehér bőre van, rámutatok, erre rámnéz, és lesokkol valami. Azt a valóságban is éreztem (csak emiatt lenne ijesztő..)Felriadtam...
Én sem álmodok már évek óta rosszat. Régebben elkezdtem rosszakat álmodni, egyre szörnyűbbeket, míg az utolsónál azt mondtam, hogy elég.
Azóta nincsenek ilyen álmaim. Bár szoktam néha fura élőlényekkel találkozni álmomban, amik ijesztgetni próbálnak, de nem ijedek meg, volt hogy szembeszálltam velük, vagy egyenesen kiröhögtem őket.
énis csak hülyeségeket álmodok
de már évek óta semmi rosszat, álomfogó is van az ágyam felett. kb mióta meg van azóta nem álmodok rosszat
régen olyanokat álmodtam pl hogy ilyen vad kutyák meg támadtak az utcán, meg hogy üldöznek meg stb
de évek óta semmi ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!