Egyre furább rémálmok. Van itt, aki ért hozzá?
Egy ideje max. 1-2 nap kihagyással jönnek a rémálmok. Pár nappal ezelőtt azt álmodtam, hogy sétálok a szülővárosom főutcáján, és hirtelen elment mellettem és megállt egy rendőrlámpánál egy óriási lila játékautó, de akkora volt, hogy elfoglalta mind a két sávot. Nem volt teteje az autónak, így láttam, hogy kettő óriási játék ül benne. Amelyik vezetett, egy plüss külsejű hal arcú bohóc szerű dolog volt, és egy pillanatra felém fordította a fejét, és rám nézett. Nagyon megijedtem, és nagyon rossz érzés volt. Egy pillanatra feltűnt egy harmadik óriás játék is az egyik hátsó ülésen, de aztán továbbhajtottak. Ez után elindultam, hogy találkozzak néhány ismerőssel, de megtámadott egy kutya akinek a száját kézzel akartam szétfeszíteni, hogy ne tudjon megharapni..
Ma éjjel pedig egy vidámparkról álmodtam, ami az a ház mellett épült, ahol felnőttem(4 emeletes panelház) Illetve nem csak mellette, hanem félig benne. Az óriáskerék nem fért el az utcán, ezért darabokat vágtak ki a lakásokból, hogy bennük tudjon forogni a kerék. Amikor megelégeltem, a borzasztó nagy és veszélyes lukakat, le akartam fényképezni, hogy elküldjem valakinek, aki tudna ebben az ügyben segíteni, hirtelen eltűnt a kerék a házból, és már csak előtte volt. Ahogy néztem rá, elindult a másik irányba, és lapjával felborult, ezzel meglökött egy másik állványt is, ami viszont nekiesett a háznak, és éreztem, ahogy elkezdett minden hátrafelé borulni, és szétzúzódott a ház. Ébredés előtt az utolsó pillanat amit láttam, hogy mindenhol törmelék, óriási porfelhők, és kezeim össze vannak kötözve.
Nemtudom fontos e, már nem lakok otthon két hónapja, mert a nevelőapám majdhogynem elüldözött.
De kezdenek már nagyon nyomasztóak lenni ezek az álmok..
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!