Rémálmok gyötörnek az utóbbi 1-2 évben. Nem mindig ugyanaz, többnyire nem ismétlődnek, de minden álmomban én vagyok veszélyben, én félek, stb. Mit tehetnék?
Az álmok felszínre hozzák a tudat alatt elrejtett félelmeidet, vágyaidat, esetleg elfelejtett eseményeket a múltból. Fontos ezért odafigyelni, hogy mik is történnek az álmaidban konkrétan. Sok mindenre lehet következtetni belőlük.
Én például (hülye példa lesz) gyakran álmodom azt, hogy zuhanyzok, és valaki elhúzza a függönyt, és meglát engem meztelenül. Tudom magamról, hogy amiatt álmodom ezt, mert szégyellős vagyok, és félek attól, hogy valaki ilyen módon betör a privát szférámba.
Ez egy elég konkrét példa, de sokszor az álmokat képletesen kell értelmezni.
Mitől félsz az álmaidban pontosan? A munkahelyeden, iskoládban vagy? Mert ha igen, akkor a félelmed valószínűleg ehhez a helyhez köthető.
Úgy tehetsz ellene, hogy elfogadod a félelmeidet, és megpróbálsz szembenézni velük, megszüntetni őket a való életben.
elso korben az összes tükröt vidd ki a szobából. A tv és laptop is számít.
Ha nem megy, akkor takard le valami kékkel.
Írd meg változott e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!