Mit jelenthetnek ezek a rémálmok?
Ezelőtt szinte sosem voltak rémálmaim.
Az első ilyen álmomban az volt hogy.
Néztem ki az ablakon(panelban lakunk) és láttam egy építőmunkást a másik ház,és a mi házunk között lógni egy kötélen kapaszkodott felfelé, aztán hirtelen leesett és szétloccsant a feje a betonon, aztán hirtelen lekerültem az utcára és anyukám barátja mentős volt és mentünk segíteni.
A másik,hogy ülök a kádban és ránézek a testemre és mellem tiszta vér, keresem a sebet, aztán érzem,hogy az orromból ömlik a vér, kimegyek a folyosóra.felébredek.
A harmadik a legdurvább. Egy metrón ülünk a barátnőmmel és két férbi néz minket, beszélnek, elég gyanúsak,és nem hallom mit mondanak,mert zenét hallgatok,látom a barátnőmön,hogy fél, kiveszem a fülhallgatót,és elkezdenek hozzám beszélni, oylanokat hogy megölték már a saját barátaikat is, és én vagyok a következő áldozat, és követni fognak, a barátnőmmel direkt másik megállónál szállunk le, hogy ne kövessenek. Aztán egy másik napon(talán) átmegyek ahhoz a barátnőm,hogy és ott állnak azok az emberek és kiderül (vagyis úgy sejtem) hogy a barátnőm azért hívott oda, hogy megtaláljanak, elkezdenek arról beszélni,hogy fognak megölni, az asztalon észreveszek egy kicsi baltát kb, tenyér méretűt és elkezdem vele verni az egyiket, először a fejét aztán kezét,és halálra verem (ez is elég véres volt).
Utolsót pedig most délután álmodtam. Ehhez tudni kell,hogy társadalomismeretből 2.5re álltam,de nem mentem be utolsó nap és így megkaptam a 3ast. Nem feleltem.
Szóval azt álmodtam,hogy a suli udvarában odahív a társadalomismeret tanár, és mondja,hogy felelnem kell,én mondom,hogy jó megpróbálom,itt kiakad,hogy miaz,hogy csak megpróbálom és nem tudom kívülről, aztán feltesz egy kérdést és visszakérdezek,hogy tessék? mert nem hallottam,nagy volt a hangzavar, erre dührohamot kap,de nagyon durvát szét töri a tollat a naplót, és dühöng, mint egy elmebeteg, és ordít.
Szóval ennyi lenne. Miért álmodok hasonlókat,ha tényleg szinte soha sem voltak rémálmaim. És viszonylag nyugodt vagyok, a vértől is undorodom, és sosem tudnék senkinek ártani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!