Szönyű rémálmok voltak mit jelenthetnek?
Freddy Crüger visszatért!! XD
az álmodnak szerintem semmi jelentősége nincs csak lehet hogy olyan filmet néztél ami miatt álmodod ezt vagy féltékeny vagy bnődre a pasija miatt
hat en is rengetegszer almodtam rosszat, volt, hogy zuhanast kozben haltam meg (tobbszor is), volt, hogy azt almodtam, hogy epp kezet mostam, es mikor leneztem, minden csupa ver volt stbstb
nem kell ezekkel foglalkozni, ezek csak almok. az agy ingerszegenyes kornyezetben (ami ejszaka alvaskor teljesul) megprobal maganak generalni ingereket, aztan neha igy sikerul :D
Én is hetek óta rémeket álmodok minden este!
Többször is felkelek "felriadok hajnalban" Arra többnyire, hogy vagy a családomból valaki vagy én vagy a párom hal meg.
Vagy arra ijedek fel, hogy a párom megcsal, megvernek az utcán stb.
Nem tudom mitől lehte, eddig is voltak rémálmaim, de az elmúlt 2 hétben minden este iylet álmodok, egész nap rossz a hangulatom miattuk, és este nagyon nehezen alszok el.
Valami tippetek nekem is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!