Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek az efféle...

WorfHadnagy kérdése:

Mit jelenthetnek az efféle álmok? Más is álmodott ilyesmit? (Bővebben lent).

Figyelt kérdés
Anyu elég sokszor álmodik a kedvenc zenészeivel, általában olyanokat, hogy élettársi viszonyban él velük, vagy csak nagyon jó barátok. Én meg a kedvenc sorozataim szereplőivel futok össze mostanában elég gyakran álmomban. (Meg egyszer az egyik kedvenc bandám koncertjére álmodtam magam, ami érdekes módon egy temetőben volt). Jelenthetnek valamit ezek az álmok, vagy csak "túl sok" volt az agyunknak a zene, vagy a sorozat? :-O Lehetőleg normális válaszokat adjatok! Köszi.
2011. aug. 24. 14:36
 1/3 anonim válasza:
Én rengeteg történetet találok ki ébren és sokszor álmomban is valamelyik szereplőm bőrében vagyok. Nem tudom, hogy ez jelent-e bármit is, én úgy figyeltem meg magamon, hogy arról álmodok, amire ébren sokat gondolok :)
2011. aug. 24. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is sokat álmodok ilyeneket, talán túl sokat hallgatom őket, vagy gyakran gondolok rájuk. :)
2011. aug. 24. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
En is sokat almodok hiressegekkel, raadasul ugy mintha kozeli ismeroseim, barataim lennenek. Szerintem azert van ez, mert nem elegitenek ki a meglevo kapcsolatok es sokszor erosen hatnak az erzelmeinkre ezek a hiressegek ami visszakoszon az almokban.
2011. szept. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!