Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Mit jelenthetnek ezek az álmok?

Figyelt kérdés

többször is álmodok olyat, hogy egy farkas vagyok. egyszer voltam álmomban ló, gepárd, illetve medve, a többi alkalommal farkas. mindig üldöznek, menekülök vagy futok.

mit jelenthetnek ezek?

2015. máj. 12. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy érzed, hogy vissza fogod kapni, amit másoknál adtál.
2015. máj. 12. 15:27
 2/3 anonim válasza:

hm... igazából az álmok jelentését csak te tudod pontosan megállapítani, egy érzés alapján. Az álomra gondolsz és megtudod. De vannak olyan álmok is, aminek nincs jelentősége.

Az üldözés lehet hogy valami rossz közeleg, vagy talán hogy menekülsz valami elől, kibújsz a felelősség alól, ilyenek. De félelmet is jelenthet, amint mondtam ezt te érzed.

Tudom nem túl segítőkész, de nagyon kevesen vannak akik más álmait meg tudják fejteni, vagy lehet hogy nincs is ilyen... ezt nem tudom.

2015. máj. 14. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
A menekülés általában azt jelenti, hogy úgy érzed, nem fogadnak el, el akarják nyomni az énedet, át akarnak formálni.
2015. jún. 10. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!