Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Az álmomban az egyik barátnőm szerepelt azzal a fiúval, aki tetszik nekem. A múltkor például azt álmodtam, hogy egymással csókolóztak, most meg, hogy a barátnőmön a srác fölsője volt. Mit jelenthet?2015. jan. 11. 13:27
1/6 Legoman válasza:
Ezt így nehéz megmondani, mivel nem tudom a jelenlegi helyzetedet. De:
Jelentheti azt is, hogy a barátnődnek is tetszik a fiú.
Vagy, ami nyilvánvalóbb, hogy:
Neked olyannyira tetszik ez a fiú, hogy szeretnéd azokat átélni, amik az álmodban történnek. Vagy csak pusztán féltékeny vagy, és félsz attól, hogy esetleg másé lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem én szerepelek az álmomban a barátnőm helyett?
2015. jan. 11. 15:17
3/6 Legoman válasza:
Azt az elmédtől kérdezd, de én szerintem azért, hogy ne értsd félre a jelentését. Mert, ha te szerepeltél volna, akkor bizonyára azt gondoltad volna, hogy mivel te szerepeltél benne, ezért ez fog történni veled, vagy valami ilyesmit. Ezt csak te tudod. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Jó majd megkérdezem, este úgyis talizok az elmémmel:)
És hogyhogy folyamatosan ezzel az egy barátnőmmel álmodok, mert bárki szerepelhetett volna rajta kívül benne?
2015. jan. 11. 16:23
5/6 Legoman válasza:
Arra már csak te tudhatod a választ. Én nem ismerem a barátnődet, a közeledben élő embereket, csak te. És téged se ismerlek.
6/6 jácint78 válasza:
ne sokat álmodozz, mert valaki elszereti tőled, és lehet hogy a legkedvesebb barátnőd majd boldog lesz vele, te meg bánni fogod hogy nem voltál elég bátor, ja és barátnőddel beszélgess el a fiúról ő mit gondol róla, ne engedd hogy barátság közé ékelődjön egy futó szerelem vagy mindkettő elidegenedjen tőled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!