Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Szóval,12 éves vagyok,és úgy gondolom,én valahogy más vagyok mint a többi gyerek (legalábbis amelyik az osztálytársam). Engem nem a számítógépes játékok érdekelnek általában,mint másokat. Én jobban szeretek a tudománnyal foglalkozni. PL: Még nincs is fizikánk,de engem nagyon érdekel.Szóval mostanában sokszor azt álmodom,hogy én valamiben künönbözök a többiektől. PL: uszodában vagyunk, elöttem mennek az osztálytársaim az medence felé,mindenkinek kék úszósapkája van,csak nekem piros. Vagy olyat is szoktam álmodni ,hogy éppen kirándulni megyünk az osztállyal,megyünk a busz felé és eszembe jut hogy valamit bent hagytam az iskolában,erre vissza sietek érte ,de amire kiérek a suliból már elment a busz és otthagyott. Megtudjátok mondani ,hogy mit jelentenek ezek az álmok?? előre is köszi :)2015. márc. 31. 14:13
1/8 anonim válasza:
Nem érzed magad jól a környezetedben, nem találod a helyed, illetve olyan embereket nem nagyon ismersz, akik hasonlóak lennének, mint te.
Ezzel én is így vagyok, bár idősebb vagyok nálad jóval, de tudom milyen érzés.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát azért nem teljesen mondanám,hogy nem érzem jól magam a környezetemben.Azért, néha jól el tudok beszélgetni az osztály társaimmal,még ha nem is olyanok, mint én. És nem is mondom,hogy rossz érzés másnak lenni.
2015. márc. 31. 14:57
3/8 anonim válasza:
Már elmondtad magadnak a kérdésedben a választ; különbözöl a többiektől. És gondolom a legszerencsésebb sem vagy.
4/8 anonim válasza:
Igazából ti azért vagytok mind egyformák, mert mind különbözőnek hiszitek magatokat.
Én olyan vagyok ti, és ettő leszek különleges :P
Kakukktojás, te vagy az lány, aki minden nap álmodik?:)
5/8 A kérdező kommentje:
mi?:D ezt nem értem.:)
2015. márc. 31. 16:17
6/8 anonim válasza:
Nem baj :D
Amúgy szerintem túl intelligens vagy, az a te caspásod, ha ez csapás....
7/8 A kérdező kommentje:
hmm... hát ezzel egyet értek :D XD
2015. márc. 31. 16:24
8/8 jácint78 válasza:
szerintem is nagyon jó képességekkel rendelkezel, hiszen a korodnál érettebb dolgok foglalkoztatnak, nagyon fontos hogy mindig törekedj a suliban, hogy csak azt teljesítsd amit kérnek, és otthon folytasd a saját képzésedet, és mindig teszteld barátaiddal, hogy jól érted e a dolgokat, segíts a gyengébbeknek, és lesznek barátaid bőven, sőt egészséges versenyt tarts a jó tanulókkal is és ő velük is próbálj magabiztosan beszélgetni, hamarosan a tanáraid is felfognak fedezni, keveset újíts ha kapsz rá lehetőséget, és legyél figyelmes a csajok iránt is, lehet hogy nem leszel tudós, vagy szuper szakember, de mindenhol képezheted magad ahol mások lustálkodnak, vagy játszanak...aztán felnőttként keress jó képzéseket ami érdekel, hogy jó módban folytasd a kutatásaid...lehet hogy felfogsz fedezni dolgokat, de mindig maradj szerény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!