Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Rémálmok, miért?

Rémálmok, miért?

Figyelt kérdés

Munkahelyemtől voltam pár méterre a parkoló közelében. Hajnal volt, odafele igyekeztem. Ott volt az út és jött egy személyautó és elütött egy lányt. De úgy, hogy többször előre-hátra ment, többször végigment a lányon. Én nagyon megijedtem futni kezdtem valamerre. Aztán mivel én láttam ezt a dolgot az autó utasa utánamfutott. Egyik ismerősöm meg szembe rohant velem telefonnal a kezébe és rohanás közben hívta a rendőrséget. Én meg futottam tovább, elestem az autó utasa (aki egyébként nő volt) utolért és elkezdett rúgdalni, de kb a másodiknál fel is ébredtem. Kb 1 percig tartott ez az egész dolog, szóval elég gyorsan történt, de én úgy féltem, hogy nem bírtam visszaaludni.

Mért kell ilyeneket álmodnom, szörnyű volt végignézni meg hallgatni a sikítást, sírást, ahogy többször végigmegy a nőn.

2015. okt. 2. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez melyik városban történt?Mármint az álmod?
2015. okt. 2. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy borzalmas, Reménykedjünk, hogy nem valami tragédiát jósolt meg az álmod.
2015. okt. 2. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem imádkozni kéne hogy ne valósuljon meg, téged is megnyugtatna.Én így szoktam ilyen álmok után.
2015. okt. 2. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
sokat ettél lefekvés előtt.
2015. okt. 2. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!