Mit jelenthetnek ezek a rémálmok?
Figyelt kérdés
Álmomban szereplő voltam a minecraft játékban, ahol egy szép kis falut építettem magamnak. Majd aztán este lett és elvittek az ufók egy másik bolygóra, asszem a Marsra, viszont meggondolták magukat és vissza vittek, de nem a minecraft világban, hanem a GTA-ban. Ott aztán ledobtak, de sajnos pont rosszul érkeztem és meghaltam. Szerencsére a volt még egy felesleges életem, amit fel is használtam. Azután rájöttem, hogy egy mátrixban élek, így ki akartam jutni valahogy, de csak a Super Marioig jutottam, ahol érdekesnek találtam a 2D-s világot, viszont sajnos leestem a szakadékban és azon nyomban szörnyethaltam, aztán már GAME OVER volt nekem. De ezzel még nincs vége, mert nem sokkal később máshol találtam magam, pontosabban a tescoban, ahol elloptam egy Mars csokit, amit a kamerák szépen kiszúrtak és az eladók is. Pár másodperc múlva a börtönben voltam, ahol halálbüntetésre ítéltek, így nem sokkal később áramosszékbe ültettek és kivégeztek. Ö... mit jelent?2015. jún. 23. 19:53
1/8 A kérdező kommentje:
Azt már sajnos elfelejtettem mondani, hogy már kétszer álmodom ezt.
2015. jún. 23. 19:54
3/8 A kérdező kommentje:
Én márcsak ilyesmiket szoktam álmodni.
2015. jún. 23. 21:41
4/8 anonim válasza:
HA ez komoly, akkor szerintem csak vizuális típus vagy, és az agyad erősebben reagált (tudat alatt) nappal az ingerekre, és azért álmodsz ilyen őrültségeket.
5/8 anonim válasza:
Joker, a te troll kérdéseidet miért hagyják fent?? Én kiírok egy kérdést és 5 percen belül leszedik, 10 órás bannt kapok...
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Ne fárassz, ez nem troll kérdés, hanem az álmom. Egyébként nem engem kéne kérdezni, nem igaz? Viszont, ha reálisan akarjuk látni a dolgokat én adom itt a leghasznosabb válaszokat, és arra is figyelek, hogy ne sértsek szabályt. Remélem tudtam segíteni. :D
2015. jún. 23. 22:57
7/8 A kérdező kommentje:
#4 Általában ilyen őrültségeket szoktam álmodni, sőt ennél sokkal bizarrabb álmaim szoktak lenni. Én azzal magyarázom, hogy élénk a fantáziám.
2015. jún. 23. 23:27
8/8 anonim válasza:
Nem vagy te véletlenül kocka? Mert a GTA SA-ról már én is álmodtam :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!