Mit jelentenek ezek a rémálmok?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre többszö (nem minden nap) álmodok szellemekről akik bántani akarnak. De ma az álmomban egy szellem miatt több ember meghalt. Olyanok is akiket ismerek. Ez a szellem egy fiatal lány volt aki fogva tartott engem és az ismerőseimet. Azt akarta hogy megöljük egymást. De végül a szellem csak engem akart megölni (és lelkileg összetörni). Valahogy megmenekültem de még akkor is éreztem hogy figyel. Itt volt vége az álmomnak. Szerintetek mit jelentenek? 13/L2015. dec. 18. 09:58
1/4 anonim válasza:
1. Sok divatos sorozatot nézel!
2. Ember vagy!
3 Sok divatos sorozatot nézel és ember vagy!
4. 5
6. 7
2/4 Legoman válasza:
Az álmod felhívja arra a figyelmet, hogy valami nem úgy megy, ahogy te szeretnéd.
Nézz szét a környezetedben, hogy ki van, aki nem bír téged, és mindenáron az utadat akarja állni.
3/4 anonim válasza:
lefekvés előtt közvetlenül eszel.
ez gyarkan okoz rémálmokat.
Üdv
egy oneironauta
4/4 anonim válasza:
Hát nekem is volt ilyen problémám nekem azt mondták hogy lehet valami lelki problémám amit nem dolgoztam még fel.. Természetesen ezt neked kell tudnod hogy volt-e nagyobb lelki traumád és ha igen akkor azt le kell zárnod magadban.. Remélem hasznos lesz a válasz és segítek a problémádon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!