Furcsa állmaim vannak, mit jelentenek?
Figyelt kérdés
Rendszerint az ilyen állmok azzal kezdődnek hogy egy halott szőke ,fehér ruhás nőt láttok ott ahol éppen vagyok (álltalában elhagyatott várak vagy egy szép világos erdőben) aztán vagy kinyitom a várnak egyik ajtaját vagy leesek egy lyukba de a lyuk másik végén fényt láttok ezért elindulok felé. A lyukban nagyon sötét van de csak megyek előre ugy 5 perc mulva pedig eltunik a feny hátra fordulok és ott van az előbb még halott nő és a fehér ruhája véres. De nem az ő vére van rajta. Nagyon aberalt feje van. Kérlek válaszoljatok de Isten hivo vagyok azt vegyetek figyelembe.#álom #elhagyatott várak
2015. okt. 15. 20:38
1/4 anonim válasza:
Egész pontosan hogyan néz ki az a nő és a vár környéke? (fontos).
2/4 A kérdező kommentje:
A nőnek szőke göndör haja van és ilyesztő kék szeme .orra és szája nincs. A vár körnéke világos és olyan nyári idő van. Rajtam egy olyan középkori ruha van mint ami a hercegnőkon van. És vörös
2015. okt. 16. 07:17
3/4 anonim válasza:
nem akarlak elkeseríteni, de nagyon úgy néz ki, hogy egy lidérc rád szállt.
4/4 anonim válasza:
a lidércek vagy arc nélkül jelennek meg az álmokban, vagy ha már megerősödtek (sok energiát nyertek belőled ki), ismerőseid alakját veszik fel, hogy még jobban kiszipolyozhassanak.
Egyet jegyezz meg, az álmaidat te irányítod, ha elég erős az akaratod, akkor el tudod űzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!