Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A barátnőm álmai jelentenek vmit?

Szaszaaaaaaaaa kérdése:

A barátnőm álmai jelentenek vmit?

Figyelt kérdés
Már nyár óta mindig megálmodja ha valami történni fog...persze tudatosan..van az álmába egy személy akitől bármit kérdez megmondja neki...de nem érti ő se hogy ez hogy lehet...az álmaiba sokszor benne vagyok én is, az is aki nekem teccik (és sokan mondják hogy viszonzott ez a való világban is) meg még egy személy...és amit kérdez egy bizonyos kívülálló személytől az álmaiban az általában beválik...de ha mondjuk azzal a sráccal beszél aki nekem tetszik és amit ő mond akkor az is igaz?
2015. okt. 12. 17:48
 1/9 anonim válasza:
Az a személy biztos egy angyal. (ha nem vagy járatos ebben,nem biztos,hogy érted)Az angyalokat ne úgy képzeld el,mint egy személyt. Nekik nincs fizikai testük,inkább olyasmi fénylények. A barátnőd hisz ilyesmiben(járatos a témában: angyal,segítő,karma,stb.) Akik nyitottak erre,azoknak jelennek meg az álmaiban. Ritka az ilyen.Az angyalok bárhogy megjelenhetnek az álmokban (állat,személy,ismerős,tárgy,stb) Mikor született a barátnőd? Még mit mond neki a "személy"ezen kívül (vagy mond-e mást)?
2015. okt. 12. 18:55
 2/9 anonim ***** válasza:

NEENE necsináljátok többet az nem egy angyal tipikus hiiba az álmokba az angyalokat és a démonokat összetéveszteni ...de ez egy rossz lélek a jo lekek nem mongyák meg az iyleneket

szoval ne mondjatok neki semmit mert egyre eröseb blesz és egyre többbet és többet aarmajd és végul nagyon csunya dolgok fognak leni

2015. okt. 12. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
"csak kár hogy sokan nem veszik észre ki mit megnem tesz másért és kőzbe magas rol ejtrá és csak a roszat látya bene"
2015. okt. 12. 20:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Nem csak ezzel kapcsolatban mond neki dolgokat hanem mas témával is...figyelmeztet a dolgokra ha esetleg történne valami jó vagy rossz dolog..ez most mi?

2015. okt. 12. 21:04
 5/9 A kérdező kommentje:
És miért lát minket (engem meg aki tetszik) a barátnőm egy párként az álmaiban?
2015. okt. 12. 21:07
 6/9 anonim válasza:
Azt nem tudom,hogy miért lát téged,de bár(mi,ki) is legyen az a "személy" segítő szándéka van. Vagy az is lehet,hogy kamuzik a barátnőd (de nem hiszem). Ezek szerint különösen nagy a befogadó képessége. Többet nem tudok mondani. Ui.:az első válaszoló vagyok.
2015. okt. 13. 17:08
 7/9 anonim válasza:
A 2. válaszolóra ne halgass. Írni se tud.
2015. okt. 13. 17:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen első válaszoló :)
2015. okt. 13. 19:14
 9/9 anonim válasza:
Szivesen!
2015. okt. 14. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!