Állandóan rémálmok gyötörnek. Mindig lekésem a jármüveket. Nem ismernek meg a munkatársaim. Még soha nem volt szép álmom. Egész éjjel álmodok. Rendszerint emlékszem is a álmomra. Az mindig rossz és nagyon kifáradok tőle. Mit jelentenek ezek az álmok?
Ideje venned egy kocsit, mert kikészít a tömegközlekedés..
Nem csoda, engem is kiborítana ha másfél órát kellene mennem hogy megtegyek 30 kilométert, és akkor igazodni menetrendekhez, meg elviselni a többi embert, és akkor még egy csomó pénzbe is kerül..
Egy kocsiba meg beülsz, berakod a kedvenc zenéd, és elindulsz, és arra mész amerre akarsz, akár rövidíthetsz is!!
Én is megfigyeltem már, hogy sokkal feszültebb vagyok ha tömegközlekedni kell mintha kocsival mennék.
Szerintem tömegiszonyod is van, nameg a mai késelések korában mennyivel biztonságosabb már egy autó, és kevésbé zajos is..
Emléxem még 10 éve amikor metróztam, minden út után vagy 40 percig csengett a fülem!!
Az álmaid is azt jelzik, hogy napközben túl erős ingerek érik az idegrendszeredet, gondolok itt zajokra, koncentrációra, emberek közegébe való asszimilálódásra.
Pl engem kifejezetten irritál ha tökidegenekkel kell együtt lennem 1-2 méteres közelségben zárt térben.
szerintem stresszes lehetsz.
vagy valami régi emléked van amitől szabadulni szeretnél és álom formájában vetíti ki. gondolkozz el rajta.
túl sokat is idegeskedhetsz mostanában.
Vizsgáld meg a fontosabb életterületeidet. Minden rendben van?
Van pasid? Ha van, elég gyakran szexeltek? Elég a fizetésed? Vannak gyerekek? stb...
A gyakori rémálmok mindig valami megoldatlan, feldolgozatlan dolgot jeleznek. Esetleg még gyerekkorodra is visszagondolhatsz: hogyan bántak veled a szüleid, osztálytársaid, stb.
PFFF....nem tom miért vannak rémálmaid...de, hogy nem azért mert tömegközlekedéssel jársz ez szinte tuti. Én Csepelről járok be minden nap a belvárosba...és nem zavar, hogy busszal, hévvel, villamossal, metróval kell járnom...
Szerintem inkább valami társadalmi problémád van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!