Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egyfajta megérzés lenne?

Egyfajta megérzés lenne?

Figyelt kérdés

Egy időben elkezdtem lejegyezni az álmaimat. Ahogy visszaolvasgattam őket, nagyon sok úgymond megvalósult, legalábbis a főcselekményszálak. Az egyikben meghalt az egyik nagyapám és pakolásztunk a házban, ami érdekes módon, de nem az ő házuk volt.

Nos rá 2-3 hónapra meghalt a másik papám.

Azt is álmodtam, hogy a párommal voltunk (akivel már akkor nem voltam együtt, csak az álomban) a háznál sokat és pakolásztunk, de ez még azelőtt, hogy meghalt volna. Dátum szerint 2015 04.21. éjjelén, papám durván rá 2 hónapra halt meg. Júniusban ismertem meg a mostani páromat, ő segített a házból elvinni jó pár dolgot. Van még néhány, ami részben úgymond megvalósult, de ez a jelentősebb.

2016. máj. 16. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden kerdesben ott van a valasz ;)
2016. máj. 17. 04:42
 2/5 A kérdező kommentje:
És valóban.. :)
2016. máj. 17. 08:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Visszatérve még rá, egyébként ez "öröklődik" a családban szerintem....de senki nem beszél róla. Édesanyám mindig azt mondja, hogy nem kell vele foglalkozni, de nem értem, hogy miért... Persze vannak rossz dolgok is, de azért érdekes. A bátyám sem nagyon beszél róla...
2016. jún. 10. 06:11
 4/5 anonim ***** válasza:

A kepessegeket nem oroklod, hanem kapod, vagy megszerzed (szerintem),

Mint ahogy senki sem szuletik hosnek, csak azza valik. Hogy miert, azt meg nem tudom biztosan :)

2016. jún. 11. 00:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Ugyanaz természetesen nincs nálam jelen. Hasonlóak vannak a "szűk" családban, de fellelhetőek nem egyenes ági leszármazottaknál is hasonlók. Néha azért borzasztó, mert nem igazán akarnak nekem semmit se mondani, hogy mit és hogyan tegyek ezzel... Általában csak ilyen rossz álmaim vannak, amikre emlékszek is. Volt egy olyan, amiben már tudtam, hogy azt az álmot megálmodom és a történésekről is tudtam, így nem hatott rám annyira, de ezt nehéz elmagyarázni, ez nem történt még meg... Egyik ismerősöm "időparadoxot" mondott rá, vagy mi a csudát...
2016. jún. 12. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!