Megérzés, vagy spirituálisan érzékenyebb lennék?
szóval, ma éjjel álmodtam valamit, hogy megtörtént. Nem részletezném, de kb arról van szó, hogy valaki más megtesz valamit, amitöl féltem kicsit. Ma azt álmodtam, hogy megtette, és bumm: reggel látom, hogy valamikor tegnap este és ma reggel között tényleg.
Lehet, hogy csak bevonzottam, mert amúgy is foglalkoztatott? Bár nem görcsösen gondoltam rá, csak néha eszembe jutott.
Vagy megérzés?
Köszönöm az értelmes válaszokat. Többieknek: trollolollo...
Szia!
Valószínűleg megálmodtad a történteket. A megérzés akkor lenne, ha nem álmodban, hanem mikor ébren vagy, egy előérzetet kapsz. (bocsi máshogy nem tudtam megfogalazni) A jósló álmok pedig nem annyira ritkák. Ha nem volt még korábban ilyenben részed, akkor sem kell megijeni. Az emberek 80%-ának előfordul, hogy megálmodik bizonyos dolgokat.
megálmodtad... van ilyen,nekem több nagyon megrázó ilyen élményem van. (A bevonzás álomban viszont erőltetett, mint általában.)
*
"Anyám, az álmok nem hazudnak;
Takarjon bár a szemfödél:
Dicső neve költő-fiadnak,
Anyám, soká, örökkön él."
Petőfi
Ilyen nekem is volt már!
Az agy a múlt eseményeiből megpróbálja kikombinálni a lehetséges jövőképet, ez vagy bejön vagy nem mint a lottó!
Ami nem történik meg azt a álmot könnyen elfelejtjük és nem is tulajdonítunk neki nagy jelentőséget!
Ha bővebben érdekel a téma:
A félelem vonzza a félelem tárgyát.
A bevonzás nem a görcsös gondolkodástól működik, hanem pont ellenkezőleg. Ha valamit gondolsz, majd azt elengeded. És ha érzelmeket is teszel mögé.
Ha valamitől félsz, az kivetülhet az álmodba is, ugyanígy a vágyak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!