Mennyi idő kell, amíg spirituálisan fejlődni fogok?
Elhatároztam hogy naponta 5 vagy 10 percet fogok meditálni.Nagyon szeretnék asztrálutazni is.Ezért akarok spirituálisan fejlődni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ezt nem lehet időben mérni. Ez tőled függ, hogy mennyire bírsz fejlődni, és mennyire akarsz.
A lényeg, hogy ne a cél boldogítson, hanem az út, amin mész, hogy szeresd, amit csinálsz.
Én a jegyeladónak mondtam, de nem értette és adott egy jegyet Ausztráliába meg megadta a logopédusa számát.
Miért akarsz spirituálisan fejlett lenni és utazni? Mit akarsz elérni?
Több fajta ösvény van amin járhatsz, hogy fejlődj. Napi 5-10 perc a leglassabb ösvények közé tartozik.
Olvasd el Milarepa élettörténetét vagy Buddháét. Hasonlíts össze, hogy ők mennyit gyakoroltak.
Természetesen ha gyorsabb ösvényt választasz, nagyobbat is bukhatsz. A fejlődés, igen, rajtad múlik.
Annak a hozzászólónak is igaza volt, aki azt írta, hogy az utat élvezd és ne a célba érést.
Ajánlom megnézni ezügyben a Békés Harcos Útja c. filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!