Barátom van, akit nagyon szeretek. De két napja volt egy álmom, amit nem tudok elfelejteni és azóta nehezen beszélek vele, mert nagyon rossz érzésem van ezzel/vele kapcsolatban. Már előtte is voltak rossz előérzeteim miatta, és a barátnőm is többször beszélt ilyenről, de ez most más.
Tulajdonképpen a lényeg annyi, hogy álmomban összevesztem vele és ordítozott, nagyon ronda dolgokat mondott és elhordott mindenféle undorító libának. Nagyon mérges volt és az első randink helyén megütött, ököllel az arcomat, így a földre estem és felhorzsoltam a térdem is. Az emberek körülöttem voltak, de senki sem segített, mintha észre sem vettek volna, aztán én elrohantam. Ez az álom első része, a második már annyira nem lényeges. A kérdésem pedig, mit jelenthetett ez? Tényleg rossz dolog vagy csak én fújom fel a dolgokat?
A viselkedéséből és a reakcióiból arra a következtetésre jutottál tudat alatt, hogy előbb-utóbb meg fog ütni. A többi ember az álmodban azért nem segített, mert ők már ezt látták előre csak nem akartak szólni.
2015. jún. 30. 19:44
2/3 anonim válasza:
Elsőhöz hasonló a véleményem.A szerelmével természetesen mindenki elfogultabb, így nem veszed észre, vagy nem akarod észrevenni azokat a hibáit ami a kívül állók és a tudat alattid, a lelked számára nyilvánvaló.Légy vele óvatos.
2015. júl. 9. 20:20
3/3 anonim válasza:
Tegnap álmodtam egy lányról, akit 5 éve ismertem meg. rá egy évre semmi kapcsolatom nem maradt vele.. erre tegnap azt álmodtam, hogy egy rock-kocsmát vezet, én el vagyok tévedve valahol BP utcái között, betévedek hozzá. megismerem, köszönök is neki (hívjuk katának.) erre ő odaszalad hozzám, elkezd puszilgatni (18-20 éves lehetett az álmomban.) és azt mondja házasodjunk össze. akkor ez most tényleg azt jelenti h újra kapcsolatba kerülök vele? nem hiszem.. felejdts el az álmot. az álmok az alapján szövődnek, amit elképzelünk.. vagy nagyon szeretnénk/nem szeretnénk.. az én esetemben pl.. valameik nap megláttam a képét és ráeszméltem, hogy még mindíg szeretem.. na mind1 meséld el a párodnak.. vagy ne.. mindenesetre próbáld meg elfelejteni. Prekogníció (jövőbe látás / jövendölés) nem létezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!