Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett ez az álom?...

Mit jelenthetett ez az álom? Tovább lent

Figyelt kérdés

Ezt még 5 évesen álmodtam de azóta se tudom hogy mit jelenthet,vagy hogy miért álmodtam.Előre is köszönöm a válaszokat.

Egy síkságon voltam ahol minden szürke volt.Minden tele volt piszokkal és törmelékekkel meg ilyen furcsa fém tárgyakkal.Olyan fura volt az egész mert egyszerre láttam közelről és távolról.A horizontnál pedig volt egy kerítés amin emberek ugráltak át.A következő képkockát már oldalról láttam.Egy ember megragadott és mondta hogy fussak.Akkor átmentem a kerítésen és ezzel vége is lett az álomnak.

2015. febr. 2. 18:28
 1/8 A kérdező kommentje:
sajnos csak ennyire emlékszem : L
2015. febr. 2. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy túl sok értelme van, pláne hogy egy 5 éves kisgyerek lelkivilága full más, mint egy tinédzseré vagy felnőtté, így tippelni se lehet, mi zajlott benned.
2015. febr. 2. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Látnok vagy és az álmodtad meg, ahogyan a "gazadasági menekültek" elözönlik kis hazánkat

Ha nem teszünk ellene nekünk is menekülni kell, erről szól az álmod

2015. febr. 2. 19:40
 4/8 Missi_Key ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem voltál ott babaként mikor leomlott a nagy-fal? Esetleg láthattál háborús filmet
2015. febr. 2. 19:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.Régebben sokat voltam papámnál.Viszont olyasmire nem emlékszem hogy háborús filmet néztem volna,vagy hogy arról beszéltek volna a közelemben. /lány vagyok.
2015. febr. 2. 23:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Milyen falra gondolsz 3.válaszoló?(am törött és régi kerítés volt,kb térd magasságban)
2015. febr. 3. 00:00
 7/8 A kérdező kommentje:
*15/lány
2015. febr. 3. 00:01
 8/8 anonim ***** válasza:

A szürkeség meg a mocsok az unalmas hétköznapokat jeléképezhette, illetve a rosszindulatú pletykákat. (Rosszindulatú, pletykás ember mindenhol van.

Az, hogy egy ember azt mondta, hogy fuss, azt jelenti, hogy akkor még a felnőttek segítségére szorultál, a kerítés pedig önmagunkat mint akadályt jelképezhette. Először önmagadat kell legyőznöd ahhoz, hogy a világ megváltozzon körülötted, hogy a szürkeség eltűnjön . Ezt jelentheti.

2015. febr. 3. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!