Mit jelenthetett ez az álom? Tovább lent
Ezt még 5 évesen álmodtam de azóta se tudom hogy mit jelenthet,vagy hogy miért álmodtam.Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy síkságon voltam ahol minden szürke volt.Minden tele volt piszokkal és törmelékekkel meg ilyen furcsa fém tárgyakkal.Olyan fura volt az egész mert egyszerre láttam közelről és távolról.A horizontnál pedig volt egy kerítés amin emberek ugráltak át.A következő képkockát már oldalról láttam.Egy ember megragadott és mondta hogy fussak.Akkor átmentem a kerítésen és ezzel vége is lett az álomnak.
Látnok vagy és az álmodtad meg, ahogyan a "gazadasági menekültek" elözönlik kis hazánkat
Ha nem teszünk ellene nekünk is menekülni kell, erről szól az álmod
A szürkeség meg a mocsok az unalmas hétköznapokat jeléképezhette, illetve a rosszindulatú pletykákat. (Rosszindulatú, pletykás ember mindenhol van.
Az, hogy egy ember azt mondta, hogy fuss, azt jelenti, hogy akkor még a felnőttek segítségére szorultál, a kerítés pedig önmagunkat mint akadályt jelképezhette. Először önmagadat kell legyőznöd ahhoz, hogy a világ megváltozzon körülötted, hogy a szürkeség eltűnjön . Ezt jelentheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!