Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett a barátnőm...

Mit jelenthetett a barátnőm álma? (picit hosszú)

Figyelt kérdés

Nagyon érdekes álma volt a barátnőmnek, az egyik éjjel. Nem tudom hogy hozta össze XD.

Tudni kell rólunk, hogy ő 16L én meg 17F, 3 hónapja vagyunk együtt, egy suliba járunk, ő 10.-es én meg 11.-es vagyok.

Na szóval az álom:

Az álom egy év múlva játszódott, tehát ő már 11.-es én meg 12.-es voltam. A suli ahova járunk, hirdetett egy csapatjátékot, amelyben be kell menni egy útvesztőbe, ahol különböző feladatokat kell megoldani, és ki kell jutni. A 4 fős csapatokat kisorsolták, tehát nem lehettél azzal akivel akartál, és nem csak osztálytársakat kaphattál csapattársnak, hanem bárkit a 11-12. évfolyamról. A barátnőm olyan csapattársakat kapott, akikkel egyáltalán nem akart lenni: megkapta az egyik volt osztálytársát, egy másik fiút aki előttem tetszett neki (aki egyébként a legjobb barátom), és egy harmadik fiút aki az exbarátja volt. Én pedig a legjobb barátnőjével kerültem egy csapatba. A barátnőm kicsit ki volt akadva, hogy nem vagyunk egy csapatban. Aztán elindultak az útvesztőben, ahol később találkoztak a mi csapatunkkal, de én már valahogy nem voltam ott, mert elszakadtam tőlük. Aztán együtt mentek tovább, és végül kijutottak az útvesztőből. Majd a barátnőm elkezdett keresni engem, hogy én már kijutottam-e. Aztán egy táblára felírták azok nevét, akiknek nem sikerült kijutni, és azt írták oda, hogy ők már nem térnek vissza, és átkerültek egy másik világba. És ott volt az én nevem is. A barátnőm pedig teljesen kétségbeesetten ott volt egyedül, közben rajta kívül mindenki más boldog volt, hogy sikerült kijutni...

Szóval ennyi lenne. Mit jelenthet ez?

2014. nov. 1. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak annyit, hogy szeret és fél, hogy elveszíthet. Van rá valami oka?
2014. nov. 1. 15:51
 2/4 A kérdező kommentje:

nincs rá oka :D soha nem lennék hűtlen hozzá

még hogyha ilyen helyzet ki is alakulna, mint ami az álomban volt (ami nem lehetséges), én akkor is kijönnék, mivel motiválna az, hogy ő kint vár engem, és szüksége van rám

2014. nov. 1. 16:06
 3/4 Legoman ***** válasza:

Ezt a barátnődnek mondd el vagy mutasd meg, ez egy figyelmeztető álom volt és erre hívja fel a figyelmét:

Legyél óvatosabb a közeljövőben és ne kezdj bele semmi olyan dologba, amiben nem vagy jártas vagy nem ismered eléggé. Ha mégis belekezdesz, könnyen elveszítheted az illetőt, akiért oda vagy (téged, kérdező). Nem fogsz még egy, olyan kapcsolatot találni, mint ez.

Tanács az álomból:

Soha ne engedd el, azt akit szeretsz, mert ha véletlenül kicsúszik a kezedből, akkor lehet, hogy soha többé nem látod és magányos maradhatsz.

2014. nov. 1. 16:40
 4/4 anonim válasza:
Ha erre nagyon kíváncsiak vagytok,akkor vannak álmokról szóló könyvek vagy esetleg az interneten rákerestek,hátha van ilyen weboldal,ami álmokkal foglalkozik.
2014. dec. 31. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!