Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek mit jelent ez az...

Szerintetek mit jelent ez az alom? Hosszu

Figyelt kérdés
Az egyik osztalytarsammal szerelmesek lettunk egymasba, elkezdtunk jarni, aztan mikor este ujra talalkoztunk akkor.a baratnoivel volt, en szoltam neki , kiabaltam a nevet ,ram nezett de elsetalt, kozbe esett az eso es egyre csak kiabaltam a nevet de o csak ment el , en pedig sirva fakadtam es a foldre rogytam , az egyik baratnoje megfordult es odajott hozzam segiteni, es kerdezte ,hogy jarnek e helyette vele,mert neki tetszek. Aztan a kovetkezo kep ,hogy allunk a villamoson vele, talalkoztam a barataimmal , veluk beszelgetek es a csaj pedig azt varja hogy foglalkozzak vele , en pedig nem mertem hozzaszolni a villamoson, elhivni magammal . Es itt vege, azota bekonnyezek ezen az almon, amugy a szereplok mind osztalytarsaim

2014. aug. 27. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:

De szépet álmodtál!

Lehet,hogy szerelmes vagy abba a fiúba.20/f

2014. aug. 27. 09:06
 2/7 menta34 válasza:
Menő csajra hajtasz, pedig tudod, hogy nem kéne és nincs értelme csak azért mert félsz, hogy mit szólnának a haverok ahhoz a csajhoz aki valójában tetszik neked. De ezt te is tudod:)
2014. aug. 27. 09:10
 3/7 A kérdező kommentje:
En vagyok a fiu, es a tobbi lany, bocs ha nem ertheto,gondolkoztam hogy mi ez a csopogos alom, nem vagyok egy erzelgos tipus, es az onbizalmam is nagy, itt megis maskent viselkedem
2014. aug. 27. 09:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom, pedig ez mar visszatero alom
2014. aug. 27. 09:11
 5/7 anonim ***** válasza:
#1 vagyok:elnézést,hülye vagyok.Akkor fordítsd meg az ellenkezőjére.
2014. aug. 27. 09:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Meg kerdeztem is tole ,hogy en igy kellek neked? Nezz ram, meg a nyalam is folyt a foldon fekve a sirastol de nem zavarta. Ez gondolom az hogy elfogad ugy ahogy vagyok , ne jatszam meg magam, vagy nem tudom
2014. aug. 27. 09:19
 7/7 Spilerke ***** válasza:
Az álmok leginkább a tudatalattiból jönnek az álmok jelentését a tudatalattid megismerésével érheted meg. Szerintem ennek valamilyen pszichés okai lehetnek. Valószínűleg félsz a csalódástól vagy úgy érzed, hogy a barátodat el fogod veszíteni. Ha esetleg komolyabb érzelmeket fogsz táplálni iránta vagy nem fogja azokat viszonozni stb.
2014. aug. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!