Szerintetek mit jelent ez az alom? Hosszu
Figyelt kérdés
Az egyik osztalytarsammal szerelmesek lettunk egymasba, elkezdtunk jarni, aztan mikor este ujra talalkoztunk akkor.a baratnoivel volt, en szoltam neki , kiabaltam a nevet ,ram nezett de elsetalt, kozbe esett az eso es egyre csak kiabaltam a nevet de o csak ment el , en pedig sirva fakadtam es a foldre rogytam , az egyik baratnoje megfordult es odajott hozzam segiteni, es kerdezte ,hogy jarnek e helyette vele,mert neki tetszek. Aztan a kovetkezo kep ,hogy allunk a villamoson vele, talalkoztam a barataimmal , veluk beszelgetek es a csaj pedig azt varja hogy foglalkozzak vele , en pedig nem mertem hozzaszolni a villamoson, elhivni magammal . Es itt vege, azota bekonnyezek ezen az almon, amugy a szereplok mind osztalytarsaim2014. aug. 27. 09:00
1/7 anonim válasza:
De szépet álmodtál!
Lehet,hogy szerelmes vagy abba a fiúba.20/f
2/7 menta34 válasza:
Menő csajra hajtasz, pedig tudod, hogy nem kéne és nincs értelme csak azért mert félsz, hogy mit szólnának a haverok ahhoz a csajhoz aki valójában tetszik neked. De ezt te is tudod:)
3/7 A kérdező kommentje:
En vagyok a fiu, es a tobbi lany, bocs ha nem ertheto,gondolkoztam hogy mi ez a csopogos alom, nem vagyok egy erzelgos tipus, es az onbizalmam is nagy, itt megis maskent viselkedem
2014. aug. 27. 09:10
4/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom, pedig ez mar visszatero alom
2014. aug. 27. 09:11
5/7 anonim válasza:
#1 vagyok:elnézést,hülye vagyok.Akkor fordítsd meg az ellenkezőjére.
6/7 A kérdező kommentje:
Meg kerdeztem is tole ,hogy en igy kellek neked? Nezz ram, meg a nyalam is folyt a foldon fekve a sirastol de nem zavarta. Ez gondolom az hogy elfogad ugy ahogy vagyok , ne jatszam meg magam, vagy nem tudom
2014. aug. 27. 09:19
7/7 Spilerke válasza:
Az álmok leginkább a tudatalattiból jönnek az álmok jelentését a tudatalattid megismerésével érheted meg. Szerintem ennek valamilyen pszichés okai lehetnek. Valószínűleg félsz a csalódástól vagy úgy érzed, hogy a barátodat el fogod veszíteni. Ha esetleg komolyabb érzelmeket fogsz táplálni iránta vagy nem fogja azokat viszonozni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!