Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? (Hosszú)

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy éppen a családommal otthon vagyok (anyu, apu, meg a két tesóm). Minden normális volt de egyszer csak amikor apu kiment az egyik ajtón akkor a másikon meg bbejött.Gondoltam biztos csak én bolondultam meg. Aztán észrevettem hogy a tesómnak egyszer van bajusza egyszer nincs. De nem csak neki hanem anyunak, a hugomnak meg apunak is (aki egyébként körszakállas) meg észrevettem hogy nekem is. Aztán egyszer egyedül voltam a konyhában és lépteket hallottam a nappali felől az emeletről. Eléggé paranoiás vagyok ezért rögtön tudtam, hogy nem családtag mászkál ott. Mindenkiből volt még egy ember, aki úgy nézett ki, mint ő csak volt egy kis bajusza, amit furcsa módon csak én vettem észre. Ott lestem ki az ajtó mögül de észrevettek. Felém közelítettek és egy késsel le akartak szúrni. De bejött apu (az igazi) és abbahagyták. Úgy tettek mintha semmi se történt volna. Apu semmit se tudott erről az egèszről. Engem meg megfenyegettek ha nem hallgatok kinyírnak. Egyszer csak lerohantak mindenkit és megkötöztek minket. Az egészházat körbevették. Valahogy sikerült megszabadulnunk. Kimentük a kertbe és el akartunk menekülni. Ők üldözőbe vettek minket és valamilyen akna szerüségbe(a vizet szokták megnézni ott és ilyen csapóajtószerüvel van letakarva, valamilyen 3-4 méter mély lyuk) vittek le minket egy végtelen hosszú létrán. Utána nem nagyon tudom mi történt, eléggé homályos ez a rész. Valahogyan innét is sikerült megszöknünk és ki akartunk mászni a kerítésen az utcára. Nehezen, de sikerült és ott vártak minket az öcsém keresztszülei (apu nővére és a férje). Ezzel lett vége az álmomnak. Azt nagyon nem értem, hogy mért pont ők vártak ott minket hiszen alig szoktunk velük találkozni. Tudom eléggé őrült egy álom, de fogalmam sincs, hogy mit jelenthet. Aki ért ehhez légyszi segítsen.

2014. aug. 11. 18:36
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

menekülni: mások befolyása alá kerülni

2014. aug. 11. 23:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!:)
2014. aug. 11. 23:30
 3/4 anonim válasza:

BAjusz:Ha nő hordja, nevetségessé válhat, ha férfi, bizonytalanságát sikerül lepleznie. Mindkét esetben bizonytalanság nemi életében.

Menekülés:Egy valóságos, de még teljesen meg nem értett fenyegetés elől menekül. Üldözője a múltból jön, és elronthatja jövőjét, ha nem sikerül vele szembeszállnia.

Kés:Saját agresszivitásából eredő fenyegetés. Egy rossz döntésével magában tesz kárt.

Rokon:Leánytestvér: a lélek. Fiútestvér: az ellenség. Anya: a Föld. Rokonok halála: élet.

2014. aug. 13. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! Mondjuk ebbe van valami az üldözésben meg a késesben...
2014. aug. 13. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!