Ez az alom lehet ugymond "jo utra tereles"? (hosszu lesz a szoveg)
5 korul fel keltem,aztan visszaaludtam. 11-kor keltem,es vegig rosszatt almodtam. azota sirok..annyit mondanek,hogy az illetot (D-nek fogom nevezni a szovegben) nagyon szeretem,de mostanaba elhidegultem tole. ugy erzem,hogy o mar nem szeret,meg nem erdeklem. nem talalkozunk sokszor sajnos,de amikor igen akkor mindig feltoltodok. de most mar par hete,olyan rossz erzesem volt. arra lennek kivancsi,hogy van-e osszefugges az almom es a valosag kozott? tehat ez azt jelentene,hogy szerssem ugy,es torodjek vele ugy mint regebben?
nos,az alom:
felleptem valahol,es egyszer csak meglattam hogy jott ki egy kapun,rogton odarohantam es megpusziltam,megoleltem. o azt mondta az oleleskor,hogy de jol esik neki most ez. aztan valami uveges epuletbe mentunk,talan valami kiallitasra,a lepcson fogtuk egymas kezet is.. valahogy tobbszor eltavolodtunk egymastol. a tortenetben eddig vegig ott volt az anyukam is. szoval eltavolodtunk es kerestem,amikor jott ki anyaval az epuletbol. hirtelen az iskolamnal voltunk,ahol a tornaterembol az osztalyok fele menve,egyszercsak jott egy banda,akik eroszakoskodni akartak. a bemondoba bemondtak hogy maradjunk bennt mert semmi eselyunk kijutni. de mi elindultunk felfele. anyaval feljutottunk,de lattam,hogy D-vel nem tud jonni es eroszakoskodik vele az egyik pasi. (meg akarta d**ni.) en visszamentem erte,es gyorsan elfutottam vele az osztalyig. anyukam mar eltunt a sztoribol. bementunk az osztalyba ott volt a tanarom,meg par diak,mondtam hogy kulcsoljuk be az ajtot. nagyon meg voltunk ijedve,D-n latszott,hogy kisebb sokkot kapott,de en vegig oleltem hatulrol es puszilgatttam. aztan mondam valakinek hogy azonnak hivjak a rendorseget. kozben mar ott volt ketto zaklato az ajtoba,resnyire kifeszitettek az ajtot.. volt nalam egy pisztoly amit eszrevett az egyik es elakart venni,de aztan kibilincselte valaki az ajtohoz az illetot. a masik pedig minket nezett.. aztan mondta az egyik illeto,hogy kevesebb mint 9 perc mulva jonnek a rendorok. ekkor valaki leszedte a bilincset a pasirol,en konyorogtem hogy ne de leszedte. a pasi odajott es annyit mondott nekem hogy ezt meg megbanom,es megfognak talalni.. en meg akkor is D mellett voltam mert feltem,hogy eroszakoskodni fog vele a masik..a masik ott altt,es mondta,hogy tenyleg meg fognak talalni.. es az almomnak vege lett. nagyon feltem a vegen,de vegig D miatt aggodtam es ra probaltam vigyazni. es meg akartak bosszulni azt hogy elvittem D-t es nem....... nagyon felkavart. varom valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!