Ez az álmom mit jelent, hogy egy medencében kellett! Aludnom?
Figyelt kérdés
2014. aug. 10. 23:35
1/3 A kérdező kommentje:
A konkrétum lemaradt! Nos, nagymamám vendégszobájának az ágyán volt egy kisebb medence, és abban kellett aludnom, és már egy idő után azt kívántam, hogy bárcsak újra egy normális ágyon aludhatnék.
2014. aug. 10. 23:58
2/3 anonim válasza:
neked legalább van ágyad én matacon alszok ..ha én álmodtam volna akkor tudnám a jelentését hogy aludnék már ágyba..
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen! Kívánom, hogy neked is legyen normál ágyad! Amúgy ha nekem is matracom lenne ágy helyett, akkor feltételezném, hogy tényleg ezt jelentheti, de mivel nekem van ágyam, így ez inkább valami mást jelenthet.
2014. aug. 11. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!