Miert almodom mindig ezt? Van valaki aki ert az almokhoz?
Figyelt kérdés
Folyton azt almodom,h a ferjem megcsal.van igy,h mikor felebredek es vissza alszom,onnan folytatodik az almom... Van,h latok is kepet,h a ferjem mit csinal nokkel,de van,h csak tudomasom van rola. Ezntortent mar olyan nokkel is akiket ismerek illetve olyankokkal akiket nem remlik,h lattam-e valaha! Egyebkent nem olyan a ferjem,az elozo hazassaga pont az miatt ert veget,mert az akkori felesege megcsalta! De megis miert almodom azt surun,h megcsal engem? Meg tankolni sem megy nelkulem,se sehova.munkaba nem egyedul jar,hanem a munkatarsaval,szoval akkor is mondhatni eselytelen. Van valaki aki ert az almokhoz?2016. febr. 1. 13:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem az álmod csak a mély félelmeidet tükrözi, nem kell, hogy köze legyen a valósághoz. Próbáld meg megnyugtatni magadat és ne foglalkozz ezzel ennyit.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem íróval,az álomértelmét illetően.
A nyugtalanság eredetét az alacsony önértéklésben látom.
Javaslom,hogy beszélgessetek mind egymás értékeiről,mind a szeretkezés részleteiről,mégpedig arra koncentrálva,hogy milyen kényeztetéssel szerezhettek egymásnak több örömöt.Igen fontos,hogy mindketten kifejezzétek egymásnak a kielégültség miatti hálátokat,amint lenyugodtatok,sőt később is.Ezzel ne spóroljatok!
Ha meggyőződsz arról,hogy mind szexuális,mind szellemi értelemben boldoggá tetted társad,és megtanítottad őt is,miként tehet boldoggá,pszichéd nem fog rettegni társad hűtlensége miatt.
3/3 anonim válasza:
Az emberi agy amikor pihen este, alszik, akkor megpróbálja az aznapi, vagy folyamatosan foglalkoztató kérdéseket, dolgaidat lerendezni magában. Valahogy fel kell emésztenie, és ilyenkor (a non-REM 3. és 4. fázisában) az agy képeket képez hogy jobban eltudja képzelni a dolgokat, és ezt hívjuk "álom"-nak. Magyarán azért álmodod ezeket, mert tartasz tőle hogy megcsalna, bár lehet hogy hiába tudod hogy nem tenné azért félsz ettől a ténytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!